Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 przychodzisz cicho jak kot na opuszkach zawsze radośnie i dziko zachłannie jak sen się kładziesz na białych poduszkach i wiecznie sennie tylko we śnie właśnie o wiem że kocham nieco staromodnie bo można śmielej i bardziej współcześnie nad nami szumem sad czerwienią płonie bez gwiazd na niebie czereśnie czereśnie odchodzisz budzisz westchnienie zdławione że jeszcze nocnie i ciągle za wcześnie że winne sokiem i miękkie jak dłonie co do ust kładły czereśnie czereśnie
Magda_Tara Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 znam ten wiersz! może stąd, może ode mnie :) uwielbiam go. jest taki staromodny, jak miłość w nim pięknie, Paro wzruszająco i pięknie :*
krzysztof marek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 ...kocham nieco staromodnie bo można śmielej i bardziej współcześnie :) ciekawy motyw Aniu pośród czereśni czereśni. widzę, że Natchnienie nie opuszcza Ciebie. i dobrze! pozdrawiam bardzo :)
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Krzyś, niezawodny! Dzięki śliczne. To stary wierszyk, a Natchnienie właśnie mnie opuściło. Ostatecznie. Będą same "odgrzewańce". Ale też "smaczne". Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Tara do pary z Krzysiem;)))) Dzięki, Kochana! Bardzo mi miło. Ten wiersz znasz z prywatnej korespondencji. Tu go jeszcze nie publikowałam. Cieplutko, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Kocham kochanie staromodne, czy ktoś jeszcze tak potrafi? Ja... :))) Cudownie, Aniu. Pozdrawiam sedecznie, Grazyna.
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Grażko, ślicznie dziękuję, pozdrawiam cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zdecydowanie wolę staromodnie:)wiersz zdecydowanie uroczy, jak dojrzały sad - Śliczny! Do ulu, do ulu. Serdecznie - Leo.
marek_cz. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Aniu, kołyszesz miłością. Te powtórzenia... super. Pozdrawiam, marek. :)
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 melodyjnie i wdźwięcznie smakowicie piszesz J. serdecznie Aniu
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Aniu pysznie u Ciebie, cichutko jak kot na opuszkach zachłannie stwierszam "pięknie napisałaś" pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Marku cz.:Dzięki śliczne. Bardzo mnie cieszy, że rytm kołysze. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Leo: Czy Ty czasami mnie nie rozpieszczasz? Dzięki za ul! Ślicznie, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Judytko: Witaj w czereśniowym sadzie. Serdecznie dziękuję, kłaniam się wdzięcznie, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Jadwigo: Cieszy mnie to stwierszenie ;) Bardzo mi bardzo. Cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Do zjedzenia, nawet z pestkami, a miłość w wydaniu peelki po prostu wzruszająca. Podziwiam i pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Anno Myszkino: Rozumiem, że wiersz "do zjedzenia"? Jeśli tak, dzięki prześliczne. Kłaniam się, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi