BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 na złotej młody sen upuścił pół świata rozwiązły sznurek na wysokim stanie w rozpięte słowa rąk i zawał świtu nieproszony pomieszanie włosów w ciepłej pościeli samochodu niczym chłodu upalne południe możesz mówić w rok po w rok przed płynnie nam razem i tak odejdziemy w leniwą miłość
janusz_pyzinski Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 tak mi się naraz zachciało" odejść w leniwą miłość w chłodu upalne południe",ach...gdy "na złotej młody sen upuszcza pół świata" i pięknie się robi dokoła jak w Twoim wierszu Basiu pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Wypiłem Twój wiersz Baś z przednim czerwonym z 2003r., cudowna kombinacja. CCC.
Leszek_Nord Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto było Basiu czekać na Twój dobry wiersz. Pozdrawiam. Leszek
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Januszu. Twoja empatia sprawia mi wiele radości. Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie chętnie bym spróbowała przedniego półwytrawnego w kombinacji poetyckiej. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto było Basiu czekać na Twój dobry wiersz. Pozdrawiam. Leszek Moje czekanie było niecierpliwe jak wstęp do wiersza. Dzięki Leszku za obecnośc pod wierszem. Pozdrawiam.
Franka Zet Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Basiu, ładnie rozwnięłaś początek, który znałam. Leniwa miłość jest chyba bezpieczna, prawda? Można płynąć z nurtem, na plecach, twarzą do nieba. Pozdrawiam Cię:) Wiesz jak bardzo serdecznie :)) P.S. 'Rozwiązły sznurek' ciągle mi przeszkadza w tym wierszu. Wprowadza przymrużenie oka w coś poważnego. Ale może się mylę ...
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie chętnie bym spróbowała przedniego półwytrawnego w kombinacji poetyckiej. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie A w kombinacji damsko-męskiej?
jacekdudek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie chętnie bym spróbowała przedniego półwytrawnego w kombinacji poetyckiej. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie A w kombinacji damsko-męskiej? w "norweskiej" dziadku...
egzegeta Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 namiętność jakby brzemienna:) dobry pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech zostanie sznureczek, zawsze można związać lub rozwiązać wiersz :) Dzięki za ciągłą obecność. Czekam, czekam i doczekać się nie potrafię...
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacuś a słowo o wierszu gdzie ? Mój rycerzu ubielony ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno cię nie było, tym bardziej cieszy opinia. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie.
bona Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 i tak odejdziemy w leniwą miłość to źle czy dobrze? tak trochę dwuznacznie czytam. Serdecznie
BARBARA_JANAS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ma być dwuznacznie Boguś. Czytaj jak ci pasuje. Dla mnie osobiście jednoznacznie dobrze i dojrzale. Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi