Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 wiem, jest na pewno, w marszu żałobnym płynie przez Żelazową Wolę jak rzeka.. nie chcę jej słuchać, mogę tylko patrzeć na pomarszczoną wodę o nazwie Utrata senność, ucieczka przed przymusem, zamknąć oczy i udawać, że się śpi. ciało to zdrajca, tyle lat w przyjaźni i co? kiedyś były te same problemy, z równowagą. . nocne mary i smak wytrawnego wina, zbiegają się czerwono na krawędziach kieliszka. Słowo, kropla, nic więcej, nic mniej. nikt jej nie wymyślił, bardzo chcę w to wierzyć, inaczej wynalazcę musiałbym nazwać mordercą
Janusz_Ork Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Krzysztofie, ten wiersz podoba mi się. Z mądrą myślą. Nie zawsze trafia do mnie Twoja poezja, ale ten przeczytałem kilka razy i zabieram. (Nie rozumiem dlaczego wkleiłeś go na w).Pozdrawiam. J.
Pan_Biały Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 bardzo dobry wiersz (tylko za rzeką zaplątały się kropki,ale to nieistotne) pozdrawiam r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię warsztat, przecież tu są prawdziwi czytelnicy tekstów, cenię wszystkie uwagi tego grona. Cieszy mnie jeżeli moje myśli trafiają do odbiorcy. Pozdrawiam Januszu Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej , kropki sa pozostałością po opowiadaniu o śmierci. Nie mam cierpliwości do opowiadań, a może nie umiem, bardziej nie umiem. Więc tyle się uchowało, i te kropki też. Pozdrawiam Rafale całą rodzinkę Krzysiek
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 wiersz z cyklu zranienia przyjaźń- wielkie słowo wymagające zastanawiania się, J. serdecznie Krzysztofie (:
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest więcej "wielkich słów" które wymagają zastanowienia się. Bez przyjaźni umysłu i ciała życie jet trudne. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest więcej "wielkich słów" które wymagają zastanowienia się. Bez przyjaźni umysłu i ciała życie jet trudne. Pozdrawiam Krzysiek I bez duszy. Masz rację J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi