Judyt Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 a pierwszy raz obiecuje że zamieni się w znak na ten jedyny który jest wyczekiwany z balkonu krople święcą na związane dłonie ukryte pod gołym niebem
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 myślę o tym znaku, Judyt jedyny, wyczekiwany każdy może mieć inny, chyba... pozdrawiam serdecznie Grażyna :)
Pan_Biały Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ukryte" albo bym usunął albo przeniósł do wersu niżej wiersz do zastanowienia, szkoda że tak krótki pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może...Dziękuję za zaglądnięcie Grażyno(: i to zamyślenie wspólne J. serdecznie
Judyt Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ukryte" albo bym usunął albo przeniósł do wersu niżej wiersz do zastanowienia, szkoda że tak krótki pozdrawiam r dziękuję bardzo za wstąpienie Rafale (: i sugestię techniczną. Zastanowię się też. Może się jeszcze rozwinie kto tam wie. ( jeden już jest w tzw. napisanych) Ten wyraz akurat tak mi się ładne złożył do wersu środkowego powyżej mm Ukrywać " ukryte" (?) J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 dla mnie bardzo ładnie o tęsknocie. podreptam do pierwszej... cieplutko - Leo.
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Leokadio b. cieplutko za przebywanie J. serdecznie
Mateusz Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Judyt:Och, ta miłość!; ten -"Romeo i Julia" Tutaj przypomniał mi się wiersz- Cyprian Kamil Norwida. Nad Kapuletich i Montekich domem, Spłukane deszczem, poruszone gromem, Łagodne oko błękitu - Pozdr. b; J.S
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Romeo i Julia w tych czasach są jakby "nieczasowi" chociaż co tam...niech będą! Nic ponad nią ważniejszego nie odkryte dziękuję serdecznie za ten fragment,o! jestem mile zaskoczona, że tak podobnie już gdzieś było... J. serdecznie dziękuję za odwiedziny mych marnych progów
Rekomendowane odpowiedzi