WiJa Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Czy my ludzie najbardziej nie żyjemy abstrakcją uznania i powodzenia. No i jedni wcześniej a drudzy później przekonujemy się o tym sami - czym później tym boleśniej bo tylko to ma jakiś wpływ na nas. Nie ma wolnych chociaż w większości bardziej jesteśmy tylko nieodpowiedzialni - bardziej więc nie tylko sobie szkodzimy.
H.Lecter Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 No i jedni wcześniej a drudzy później przekonujemy się o tym sami – czym później tym boleśniej bo tylko to ma jakiś wpływ na nas. Refleksyjność w stylu : piłka jest okrągła a bramki są dwie... ;) Myślę, że błogosławiony wpływ na twoje pisanie, miałaby sytuacja gdybyś czegoś nie wiedział, a skoro już "wiesz", nie streszczał tego w podpunktach...
WiJa Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza(m) się, taki mój urok, a właściwie zły urok. Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz moim zdaniem dobry na zastanowienie i wnioski. Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 cały Ty we wierszu :) gdyby tak raz stanąć po jednej stronie i jednym okiem ogarnąć wszystko, nie dając szansy tej drugiej na spojrzenie - wydaje się to niemożliwe. jednak filozofia zawsze będzie pociągająca, a filozof nienasycony... serdecznie pozdrawiam - Jola.
wanesa_ciska Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 myslę że kazdy szuka akceptacji ,,takiego pogłaskania słowem innej osoby ,,co nie zawsze jest dobre ,,gdyz w samozachwyt póżniej wpadamy ,,, Bo prawda jest taka ,że nasze poczucie wartości powinno zależeć tylko od nas ,,my sami je podwyższamy albo zaniżamy najbardziej ,,to jest to nasze poczucie świadomości właśnie pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak dla mnie to dobry materiał na wpis na blogu, ambitnym blogu, można by rzec blogu osoby próbującej odpowiadać na antropologiczno – egzystencjonalne pytania, jednak według mnie na wiersz raczej niezbyt pasuje. Pozdrawiam R :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wijo, twój wiersz to jakby wysupłane myśli mojego... jakby... to miało jakiś wpływ na nas:) pozdrawiam serdecznie
Wilcza Jagoda Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Wracam, jednak wbił mi się w pamięć
f.isia Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sprawdzam imputowaną zajadłość ;) - komentowałam ujemnie, nr4
Rekomendowane odpowiedzi