Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 bożej krówki: w biedronim kolorze trzy bukiety odnóży skrzydlata mgła pod surdutem w kąkolowe oczka nad zielonym uśmiechem corocznym barwą szczęścia błękitu przestworza bezgraniczne nieziemsko przemyślane
WiJa Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Wiersz w połowie jest dobry. Znaczy to tyle, że druga połowa wiersza jest jednak słabsza od pierwszej. Ja bym już od drugiej zwrotki przeredagował, mało co zostawiając z tego co jest Ale coś zawsze bym zostawił, tylko że w innych kontekstach. No bo, jak na razie, na posag (ni na portret, ni na posąg) biedronki to nie wygląda, ale jak zaznaczam, może wyglądać, jakby co, jak się patrzy. Pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za poczytanie... Sugestie odnośnie wiersza biorę do serca. Pozdrawiam pięknie...
Judyt Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 hmm..poczytałam, z pewnością brak płynności, dla dzieci- kojarzy się trochę z biedronką ks. J. Twardowskiego J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Judyś, dzięki za poczytanie... Że nie płynny?że kojarzy? Może dla dzieci, a to coś złego? Serdecznie... Leo.
sezam Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Dobre, ale dla dzieci druga zwrotka nieco za trudna.....pozdrawiam
Judyt Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic złego powiedziałam co na pierwszy oka rzut ujrzałam(; ahoj!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic złego powiedziałam co na pierwszy oka rzut ujrzałam(; ahoj! Dobrze Judyś powiedziałaś... Mam wrażenie, że się obruszyłaś, a ja i tak Cię będę lubić... Cieplutko... Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za poczytanie... wiem, wiersz do kitu:) pozdrawiam...
Judyt Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic złego powiedziałam co na pierwszy oka rzut ujrzałam(; ahoj! Dobrze Judyś powiedziałaś... Mam wrażenie, że się obruszyłaś, a ja i tak Cię będę lubić... Cieplutko... Leo. nieprawidłowe wrażenie(: cieplutko i dziękuję bardzo to bardzo miłe, wywaliłabym " czyż nie?" J.(:
Leokadia_Koryncka Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze Judyś powiedziałaś... Mam wrażenie, że się obruszyłaś, a ja i tak Cię będę lubić... Cieplutko... Leo. nieprawidłowe wrażenie(: cieplutko i dziękuję bardzo to bardzo miłe, wywaliłabym " czyż nie?" J.(: już się robi:) dzięki i cieplutko... Leo
Rekomendowane odpowiedzi