asher Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 mam w nosie jesień całą i zaczątki zimy ciepłe kraje zasypiają pod pierzyną jak misie chustka bez parasola prąd zatokowy słodko-gorzki złodziej sączy się przez futryny kaloryfer milczy
Ona_Kot Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 blablabla takie tam blablanie najgorszy moment to milczenie kaloryfera ale i te metafory - nic wyszukanego ogólnie +/- bo momentami można się uśmiechnąć szczególnie przy początku im dalej tym gorzej pozdrawiam
Michał_Żurobski Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Jakoś płynie, ale to za mało. Ta Pani, co przede mną komentowała, to wydaje mi się, że lubi sobie ponarzekać. A Pan nie narzeka, nie jest sentymentalny - napisał Pan prosto z mostu, o co Panu chodzi. Ogólnie nie mam jakichś większych zastrzeżeń, ale mnie nie porwało. Przepraszam.
Flora Fleur Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 o ..a ja właśnie mam dzisiaj katar.. i w ogóle.. chora.... blee
Rekomendowane odpowiedzi