Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ja na ten przykład zazwyczaj piszę tylko dwoma - środkowymi prawej i lewej (bez skojarzeń z tymi paluchami), no i kiedy alt jest potrzebny i spacja to dodaję kciuka. i tyla. podziwiam tych, co to wszystkich palców używają:D
a teraz piszę tylko kciukiem i środkowym prawej, bo środkowy lewy przed chwilą przecięłam nożem na wylot!!!!!!!!!!! kroiłam pomidora i mi nóż zjechał! palec się zaraz urwie, ale pogotowie nie przyjedzie, bo mecz oglądają:((((((((((((
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zbrukałaś mnie, zwyzywalaś, kiedy to chciałam pokazać ludzką twarz i być miłą, a teraz pragniesz miłości????? masz przynajmniej jakieś pieniądze??????????

Chesz byc ze mna dla pieniedzy?> czy milosci? wybieraj!! mam urode tak twierdza inni lecz moim skromnym zdanie jestem normalna wystarczy??
Opublikowano

ja na ten przykład zazwyczaj piszę tylko dwoma - środkowymi prawej i lewej (bez skojarzeń z tymi paluchami), no i kiedy alt jest potrzebny i spacja to dodaję kciuka. i tyla. podziwiam tych, co to wszystkich palców używają:D
a teraz piszę tylko kciukiem i środkowym prawej, bo środkowy lewy przed chwilą przecięłam nożem na wylot!!!!!!!!!!! kroiłam pomidora i mi nóż zjechał! palec się zaraz urwie, ale pogotowie nie przyjedzie, bo mecz oglądają:((((((((((((

Oleśka!
krawatem! krawatem! tamuj! cadgutem na okrętkę i będzie gut cadgut!
a potem ci pomogę spruć!
trzymaj się Oleśka! jaką masz grupę krwi????????
bo ja RH PLUS!
masz u mnie pluuuuuuuuuuus!
:*
Opublikowano

Oleśka!
a potem ci pomogę spruć!
bo ja RH PLUS!
ty masz plus, a ja mam mętlikus!! bo w jednej książeczce mam plus a w drugiej minus:(( i nie wiem. kilka razy chciałam iść oddać krew, to sprawdziliby przy okazji grupę, ale mnie nie chcieli przy wadze 42 kg:( powiedzieli, ze trzeba mieć min. 50 i pracuję nad tym! jeszcze 3 kg mi brakuje:)
Opublikowano

zbrukałaś mnie, zwyzywalaś, kiedy to chciałam pokazać ludzką twarz i być miłą, a teraz pragniesz miłości????? masz przynajmniej jakieś pieniądze??????????

Olesiu! tak. zawiodłaś mnięęęę, dziecko!
ale z drugiej strony - bez palca trudno.... kasa musi być! w końcu to na stronie Aniusi się dzieje :((((((((((((((
Opublikowano

ale z drugiej strony - bez palca trudno.... kasa musi być! w końcu to na stronie Aniusi się dzieje :((((((((((((((
toć śmiesznę to nie jest:( naprawdę mam poważną ranę, ale już krew się nie leje - 1,5 litra spłynęło do umywalki...
Opublikowano

Olesiuuuuu!! mam pieniadze! tylko zostan ze mna! jakos uda nam sie przetrwac przeciez dzieki uczucia mozna przejsc przez wszystko a co do grupy krwi ja takze sama nie wiem jaka mam i mnie tez przyjac nie chcieli gdyz waze 47kg cos takiego sama juz nie wiem w mojej glowie juz sie wszystko mieszaa! a jakim cudem potrafisz przytyc gdyz ja jem za 3 a nie moge
Opublikowano

Oleśka!
a potem ci pomogę spruć!
bo ja RH PLUS!
ty masz plus, a ja mam mętlikus!! bo w jednej książeczce mam plus a w drugiej minus:(( i nie wiem. kilka razy chciałam iść oddać krew, to sprawdziliby przy okazji grupę, ale mnie nie chcieli przy wadze 42 kg:( powiedzieli, ze trzeba mieć min. 50 i pracuję nad tym! jeszcze 3 kg mi brakuje:)

to musisz - 6! bo jest już chyba 52! :P
mam B! postawimy kreskę jak minus i będzie plus!
sie nie martw!
Opublikowano

toć śmiesznę to nie jest:( naprawdę mam poważną ranę, ale już krew się nie leje - 1,5 litra spłynęło do umywalki...

TO NIE MOZLIWE!!!!!! juz jade ci pomoc!!!!!!! trzymaj sie !!:*
Opublikowano

Olesiuuuuu!! mam pieniadze! tylko zostan ze mna! jakos uda nam sie przetrwac przeciez dzieki uczucia mozna przejsc przez wszystko a co do grupy krwi ja takze sama nie wiem jaka mam i mnie tez przyjac nie chcieli gdyz waze 47kg cos takiego sama juz nie wiem w mojej glowie juz sie wszystko mieszaa! a jakim cudem potrafisz przytyc gdyz ja jem za 3 a nie moge
och, tyle nas łączy!!

co do wagi - ja nie jem, ja (przepraszam za słownictwo) - wpierd****lam! poza tym jestem w ciąży, 4 miesiąc, to się trochę tyje. ty też?
Opublikowano

ja, że o wadze na wadze niedowaga i krwi nie można upuścić dla innych :))
tylko tak.
Aniusiuuuuuuuu badź se chuda, co tam!!!!!!!!

dziewczyny? jesteście w ciążYYYYYYY?????????
miłość zwycięży! i się rozmnoży samistnie jakby
:D

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Suzereni wasze groby toną cichcem ślizgając się po ścianach Żydowskich Bożnic w Minaretach w gotyckich Katedrach bez czci bez współczucia cisną iskry w śpiące miasta aż poczują zgliszcza Zachodniego Brzegu.     Trąbcie tuby brzęczcie trąby z nad Jerycha wygrywajcie hymny szału i miernoty nieście światło skąpane w martwej ciemności  wbijcie rogi i jak baran beczcie nosząc klejnot dumy symbol czasu zniewolenia.   O Bogowie po cóż nam wasze ekrany ślepy umysł nie podziwia bomb wykwitów nie odleci pośród łkania ludzkich maszyn nie zakopie tchu łaknących żywych kości nie zaciągnie cum zerwanych z Panią nieba.   Organizmy z wadliwym kodem triplowym poruszane bezobsługowym programem  z przyklejonym słowem fałszywych proroków  lud w przeszłości służąc Bogu szedł do nieba dziś bez twarzy biorą zbawienie w pakiecie.    
    • @Wochen - bo miłość ma jabłek rumieńce pięknie
    • @Migrena dziękuję @Rafael Marius tak czasem i jest @Maciek.J  kocham Babcię Marię @Robert Witold Gorzkowski - mama mojej Mamy(Lucja) zachowywała się wobec nas jakby była obcą osobą( wobec Mamy też). Mamą i babcią była tylko dla młodszej córki i jej dzieci. Dziadek Bernard ( od Babci Marii) zginął w Dachau- nieposłuszny był. O drugim Dziadku wiem jeszcze mniej- Willim zginął(zaginął) jak moja Mama miała 3 lata- wiem na pewno że urodził się w Szczytnie. Dziadek Bernard w Biskupcu. Robert doceniam bardzo szczerość( jest piękna) dziękuję @Wochen dziękuję
    • @Bożena De-Tre Tęcza to znak przymierza z, a raczej ze  stwórcą i swoimi kolorami napawa nadzieją. Pozdrawiam:)
    • @Berenika97 Samo życie! Samotność bywa konieczna, tak od czasu do czasu, lecz ogólnie mówiąc życie bez innych ludzi było by pozbawione sensu. Pozdrawiam z otwartymi dłońmi. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...