Marek_Stasiuk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 mimo wszystko przechylona równoważnia, słów, gestów, koncepcji, diagnoza: dziąsła epigonów opięte w szkło wychylony ze skóry palindrom formy ruchu w sztyfcie lokalnie jestem instant - na receptę tymczasem przepisują hormon wiary masturbują się na oczach miasta idee z obozów homogenizowanych subkultur jak niedopałek na skraju krawężnika moja samotność porzucona przeze mnie ukradkiem gdy nikt nie widzi momentu odejścia p.s. (ale mnie męczy ten syf posiadania "now" "at the moment")
Magda_Tara Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 wyrabiasz się Kolego :)))))))) posiedziałeś w zaświatach i proszę! eksplozja! nieźle :))
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 obstaję przy wersji nr 1, tutaj jeden wers jest wnikliwy o hormonie wiary, najbardziej z tekstu wyłaniający się jak dla mnie, J. serdecznie
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mnie nezmiennie podoba się druga część. Coraz bardziej. Pierwszą może warto trochę przystrzyc dla odbioru czytelnika. "Wychylony ze skóry palindrom" wybrzmiał jak "zaraz", a nie wiem, czy o to dokładnie chodziło. A uzbrojeniem w szkło nie przejmowałabym się, bo wielcy też radzili sobie w ten sposób i sądzili, że tylko epigonami są ;) Pozdrawiam.
Marek_Stasiuk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Musze go wyciągnąć, jak dla mnie zbyt niepłynne przejście w druga cześć. Krytykować proszę :) M.
Marek_Stasiuk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uczuciem obstaję przy wersji I Intelektualnie przy tej, ale i tak to psu na budę. Jestem na siebie wściekły :) M.
Marek_Stasiuk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, to "zaraz" jest jak zaraza. Pracuję dalej. Dziękuje za uwagi M.
Magda_Tara Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Musze go wyciągnąć, jak dla mnie zbyt niepłynne przejście w druga cześć. Krytykować proszę :) M. mocniejsze od jedynki, nie wściekaj się, zostaw i wróć sie nie znam, albo się podoba albo nie. merytorycznie nie pomogę :)) usunęłabym "jestem", ale to ciut zmienia wymowę :) na dłużej? zdążysz? wklejaj ile się da
Rekomendowane odpowiedzi