Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja nie zawrócę słuchać jak w mieście głowy płoną, zarażają się pewnością siebie, odpryskiem z okrągłych historii, bez zakończenia, wymieniają słowa za koraliki, wszyscy zapłacą szczęściem teraz idź do domu, zostaw wypukłe ślady w kurzu, i pomiędzy kościołami, jutro przyjdę po ciebie, oddam ci światło co w powietrza soczewce, zbiegnie się punkt dwunasta, z dzwonieniem w uszach włożymy nasze imiona do szklanych kul ze sztucznym śniegiem, na zawsze do porzucenia i znalezienia, jutro poszukamy, innego więzienia z ciepła, podziemną rzeką która popłynie za nami
Magda_Tara Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 o matko! jaki długi wiersz! narobiłeś się, KKK! muszę parę razy, na razie raz! :)) ;D
anna_rebajn Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Przeczytałam dwa razy. Najpierw zatrzymał mnie treścią, bo jest o czymś, a potem formą graficzną. Bardzo ciekawą stworzyło to całość. Fajnie przeszłeś od klimatu pierwszej zwrotki do ostatniej. Zakończenie super. pozdr. a
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raz też dobrze. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi a. że chciało Ci się doczytać do końca. ;) Forma trochę dla zabawy. Zmiany klimatu są wyraźne, w naturze też. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 no no...jestem pod wrażeniem jak zwykle J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie miło, też jak zwykle. :) Pozdrawiam ciepło Judyto Krzysiek
Kacper_M Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 ja już za 10 podejściem mogę co nieco powiedzieć.. na grafikę od razu zwróciłem uwagę. Treść, dobre przejście z pierwszej do drugiej i z drugiej do ostatniej. Podobają mi się szczególnie te słowa - "włożymy nasze imiona do szklanych kul ze sztucznym śniegiem, na zawsze" cholera czemu nie mam szklanej kuli! Pozdrawiam Kacper
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziesięć podejść, nieźle. Na pewno kiedyś ktoś podaruje Ci szklaną kulę. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi