Judyt Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 rozmawiamy o życiu tam czasem- co z nami będzie przecież to z miłości będziemy rozliczani bo ta codzienność pełna nowości konsumenckiej przeminie jak bułka z masłem zjadana przez dziecko i nie zdziw się jeśli nigeryjczyk zacznie mówić do ciebie o Bogu jako sensie życia nie proponuj mu wódki na znak pojednania się dwóch narodów by się odnaleźć
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 JUDYT - bardzo trafnie napisałaś "rozliczani bo ta codzienność pełna nowości konsumenckiej przeminie jak bułka z masłem" wiersz w całości mądry refleksyjny na duże tak pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Judyt: "zjadana przez dziecko". Oj, słusznie prawisz, słuszniee! Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Refleksyjny do bólu. Dojdziemy, gdy się obejmiemy... Innej opcji niema. Ode mnie - wielkie TAK. L. SERDECZNIE...
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie, J. serdecznie
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu no właśnie się tak motałam jak tu napisać, ale słusznie podpowiadasz. Cieplutko z mocą J. dziękuję za poczytanie
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leokadio no tak- tak to już czasem wychodzi w tej pisaninie. Bardzo dziękuję J. serdecznie z uściskiem miłości
Rekomendowane odpowiedzi