Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 śnię ty przychodzisz szybciej niż pragnienie bycia kielichem kwiatu budzi mnie tęsknota
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 taka obrazkowa ta mini urokliwa bardzo! tytuł- pewnie jeszcze się wykształci, urośnie. J. serdecznie Leokadio
Leokadia_Koryncka Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Tytułu się doczytałam i bardzo się mi podoba:) Nie wiem gdzie kliknąć, żeby go zmienić... Ot problem:) L. dobranocnie...
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmm..teraz nie zmienisz tytułu. Chyba, że usuniesz wiersz z warsztatu i znów ponownie wstawisz z nowym tytułem(niestety nie ma opcji modyfikacji tytułu tuż po wstawieniu wiersza), lub też możesz napisać po prostu jako tekst pochyły używając " i" w nawiasach kwadratowych, tyle, że drugie "i" (zamykające)i to ważne:z kreseczką pochyłą(klawisz na klawiaturze ze znakiem zapytania) przed -w nawiasie też, o tak(pod wierszem wtedy umieścić tytuł: tj. [](tekst)[]. Albo już z nowym wstawić do P. Jak wolisz. To tak łopatoligicznie pogadałam(: J. dobrej! a jakże!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Rozumiem, już się naumiałam:) Dzięki Judytko:) Jesteś kochana... Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi