Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 samotnie jak chmura jesienią zasmucona opadam tęsknotą na łąkę lasu drzewo każde z nadzieją że mgły muśnięciem ciebie spotkam wiatru dłonią kieruję miłością moją drżącą oplatam kosmyk ciała szukam ciebie do ciebie wołam promieniem skradzionym w oczy rażę może zauważysz tęsknotą opadam na samo dno nieskończoności do ciebie wołam ciebie szukam by odnaleźć siebie na niebo oczu twoich
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 stwierdzenia rodem z innych podobnych temu wierszy. więcej odkrywczości życzę. pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 stwierdzam, że podobne, bowiem w liryce tak już jest... Obiecuję poprawę... Pozdrawiam...
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 niestety nie.. to jest tekst przepleciony piosenką "ciebie wołam, ciebie szukam" fajnie się pocztało, tekst z pewnością wartościowy, wymagający pracy J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie znam piosenki z tymi słowami, co nie znaczy, że takowa nie krąży. Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi