wanesa_ciska Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie chcę żyć cudzym dobrobytem wiem czego nie chcę co rani ból sprawia odrobiny szczęścia mi potrzeba trochę uśmiechu promyka nadziei ta mina czyżby za wiele nic prawie minimalistką jestem ciut leniwą zresztą
Tobiasz_Bukowicz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 trzeci wers od konca troszke mnie oslepia :) Pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 czy już ci się poprawiło widzenie ,,,dzięki
Magda_Tara Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajnie być minimalistką wiem coś o tym ;D :)))))))
wanesa_ciska Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 wtedy każdy drobiazg nawet cieszy ,rzeczywiście ,,,pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 zostawiam towarek deficytowy... :)) - niech się płoży od brzasku do wieczornej zorzy. Pozdrawiam...
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 uśmiech to promień światła- mówi się Wanessko do dzieła! szukajj go w Bogu J. serdecznie
wanesa_ciska Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no niech ....dzięki i pozdrowionka też slę
wanesa_ciska Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak pięknie piszesz o wierze Judyt , też tobie uśmiech przesyłam ,dzięki
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak pięknie piszesz o wierze Judyt , też tobie uśmiech przesyłam ,dzięki (:ja też dziękuję ogromnie wanesko(:(:(: no to dobrego!
Rekomendowane odpowiedzi