teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe, do czerwoności czy może aż ...do białości? dziękuję Marku :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe, krysia w mini - no jak ma nie rozpalać?:) megatwoje, krysiu. ciebie się po pierwszym słowie rozpoznaje, nie musisz się podpisywać:) pzdr:) ojej Bruno, nie wiem, co powiedzieć...okropnie się czerwienię, dobrze, że nie widzisz :) dziękuję za nieomylną rozpoznawalność, to bardzo miłe i dopingujące :))) serdecznie dziękuję - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko, siostrzana duszo :) dzięki za trzymanie kciuków! na pewno pomogą :):) serdeczne pozdrówki - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz, masz rację, trzeba nieco umiaru, coby się nie spaliło :)) dzięki Magda :-)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe...dla Ciebie :) pewnie mam instynkt ...to ja Ci dziękuję, że "te moje" tak ciepło przyjmujesz, Aniu. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Oxy. :-) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wierzysz? Nie szkodzi. Jak sam przeżyjesz, uwierzysz :) Okrywamy naszą emocjonalną "nagość" metaforą dla przyzwoitości, ale kto zechce, znajdzie to, co najintymniejsze, szczególnie w poezji lirycznej (kobiecej). Dziękuję Marku. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 między wersami cała Ty :-)
teresa943 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że jednak jest ktoś, kto umie (mnie) znaleźć :) dziękuję Cezary :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi