Vica Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 wołaj, za głośno, nie słyszy był nie ma, wracaj z rysowanych patykiem państw na piachu kątem pokoje, mrówki po suficie nie licz już blizn, zdrapywanie strupów przestaje być frajdą kartki bez plam, dźwięki się rysują i nie będzie już czystych zeszytów chłopcy śmierdzą w tramwajach dziewczyny rozplątują nogi na zdjęciach śmiejemy się ciszej by czasem tylko blues nie dawał nam zasnąć
Pan_Biały Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 choć wołania z pierwszego wersu nie słyszę to śmiem twierdzić że jest to Twój najlepszy wiersz z odwołaniem w tytule do filmu Sergio Leonechłopcy śmierdzą w tramwajach dziewczyny rozplątują nogi - te wersy to wisienka na torcie:) na tak pozdrawiam r
Vica Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Eunicee, Panie Biały dziękuję cieszę się że smakowało pozdrawiam ciepło klaudia
Konrad_O. Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no no no :) dobry wiersz :) pozdr
Vica Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 dzięki Konradzie pozdrawiam:)
bruno seping Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech, ja ostatnio tramwajuję i aż tak źle nie jest z chłopcami i aż tak dobrze z dziewczynami tez nie:P pzdr:)
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 lubię bluesa na równi z rudymi dziewczynami :) Bardzo fajny wiersz, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wg mnie to jest zjawiskowa i bardzo wartościowa poezja. Tak trzymać. Pozdrawiam.
Vica Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to trafiają Ci się porządne tramwaje, a co do dziewczyn to może niekoniecznie w miejskiej komunikacji;) pozdrawiam ]klaudia
Vica Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja lubię bluesa na równi z rudymi chłopcami, niekoniecznie śmierdzącymi:P dzięki HAYQ, pozdrawiam klaudia
Vica Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, chyba tylko tyle jestem w stanie napisać pozdrawiam ciepło klaudia
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mnie też ci chłopcy i te dziewczyny... ale i ostatnie dwa wersy. Cóż nie wypada powtarzać za innymi, więc tylko się dopisuję... Pozdrawiam
Vica Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 dziękuję Pielgrzymie że zawędrowałeś do mnie pozdrawiam ciepło klaudia
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 prawdziwa bluesetka na forum :-)
Rekomendowane odpowiedzi