cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 kiedyś będziesz tak bardzo dojrzała jak te starsze kobiety , na które często spoglądam z lekkim niedosytem ale jeszcze częściej z szczególnym zachwytem ich głodu kiedyś będziesz tak bardzo mnie chciała jak te starsze kobiety , które na mnie często spoglądają z szczególnym zachwytem ale częściej z lekkim niedosytem sytości , którą ty jesteś dla mnie Świnoujście 17 II 1995
Oxyvia Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Czyli po prostu: kiedyś się zestarzejesz i będziesz mnie pragnąć bardziej niż teraz, a ja ciebie nie bardzo. Tak można to odczytać. ;-)))
Pan_Biały Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 pierwsza bardzo dobra, druga zniża lot a finał już taki intymny, wasz, niepodlegający oceny pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 mam małą uwagę "ze szczególnym" wiersz osobisty, intymny i refleksyjny - wskazuje na różnice w libido kobiety i mężczyzny ;-)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marek Konarski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Męski narcyzm na głodzie ;)
krzysztof marek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 ciekawie zbudowane klamerki, a przy tym bardzo treściwe ;) pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 trochę stare (data powstania) i co? wyszło? dedykowaniec - nic nie powiem :)) zatrzymały starsze kobiety :D
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 poczytałam, wiersz dedykowany zatem poczytałam J. serdecznie
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Cezary ciekawy jestem co miałeś na myśli pisząc "starsze kobiety" 15 lat temu :)) Sam wiersz - zgrabne ujęcie tematu, może rzeczywiście pierwsza zwrotka dużo więcej znaczy niż druga, która wydaje się przewrotna ale tak naprawdę jest o tym samym i bawi tylko gra słów. Pozdrawiam
Dorota_Ocińska Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Też jestem za ,,ze szczególnym" . Fajna konstrukcja i filozoficzno - żartobliwy klimat. Uśmiechnęłam się po przeczytaniu. :)))
Rekomendowane odpowiedzi