Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 w tym co przeszło i wciąż się pojawia że istnieją też bezdusze aż te razy bułki toczą się pod ladę nie pomyśli ucałować okruch spadła głowa że czuje każdy gniew i ukąśnięcie odbieram wszystkie ludzkie ukłucia muśnięcia i draśnięcia może wartość jaką jest życie nie wystarcza by spokojnie przechodzić chodnikiem przesuwając kamienie i w uśmiechu egzystować tylko nadwrażliwiec zrozumie sens a ty który nie znasz czułości odejdź jak tylko możesz dalej
wanesa_ciska Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Wrażliwość to jak choroba ,,nieuleczalna ..poZdrawiam.
Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem nieuleczalna od kiedy się urodziłam. Dziękuję Wanesko że zechciałaś poczytać, pobyć. J. serdecznie i cieplutko, dobrego dnia!
wanesa_ciska Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 nie TY jedna ,,pocieszenie -żadne, fakt jedynie ....
Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten kto nie zna mojej historii życia nie zrozumie ani grama z tego co powyżej dziękuję jeszcze raz ogromnie J.kłaniam się
Marlett Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten kto nie zna mojej historii życia nie zrozumie ani grama z tego co powyżej dziękuję jeszcze raz ogromnie J.kłaniam się Judytko Jak więc zrozumieć i odczytać wiersz ? Serdeczności :)
Judyt Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten kto nie zna mojej historii życia nie zrozumie ani grama z tego co powyżej dziękuję jeszcze raz ogromnie J.kłaniam się Judytko Jak więc zrozumieć i odczytać wiersz ? Serdeczności :) po swojemu- i tak każdy może coś..a może i nie to zależy od poziomu wrażliwości czytelnika dziękuję Marlettko że zajrzałaś, myślę że z tego co powyżej i tak moża dużo skorzystać- jak ktoś będzie tylko chciał (historia jednak to nie wszystko- tak wspomniałam tylko) , serdeczności, miło Cię " widzieć" po długim dziękuję
Dorota_Karolina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 To wiersz też trochę o mnie. Dodałam do ulubionych. pozdrawiam. D.K.
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Dorotko! niezmiernie mi sprawiłaś radość wielką! Bo czasem myślę, że to pisanie jest ciężkie..i żeby odejść. J. serdecznie i cieplutkiego dnia(:
Rekomendowane odpowiedzi