Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Wyciągam z lamusa stare wierszyki, żeby mi nie przepadły, bo były kiedyś tylko na warsztacie:) To jeden z nich.
Magda_Tara Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 wielkiej urody, w cudnym klimacie, taki twój, taki dla mnie - jak na zamówienie i dedykuję go ..... będzie wiedział :)))))))) piękny Aniu :*
Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Proszę bardzo Taruniu, może być dla Ciebie i ...jeszcze dla kogoś. Dzięki:) Para
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I bardzo dobrze Anno że wyciągasz na wierzch swe ciekawe pisanie . Mi ten wiersz bardzo przypadł . Bardzo ciekawie i pouczający - zmusza do refleksji nad minionymi chwilami które coś po sobie pozostawiają . pozd. i życzę pogodnej nocy
Vica Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 genialny, ja też go ukradnę pozdrawiam serdecznie klaudia
Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Waldemarze, dzięki serdeczne! Cieszę się, że się podoba:) Para
Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Vico: Serdeczności. Taki żarcik, ale nie - żarcik:) Zabieraj, to dla mnie zaszczyt:) Cieplutko, Para
ZnudzonaSłońcem Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 No, że taki genialny to nie powiedziałabym. Ale przyjemnie się czyta. Końcówka fajnie "uderza". Widać, że tutaj dobrze jest się nazywać Jakoś-ara. Para Mara Tara Stara i pełen sukces murowany... ;)
Magda_Tara Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) zwłaszcza Mara superStara! świetny pomysł na drugi nick! i koniec nudy! dzięki za podrzucenie! :))))) ;D Anka! zgłaszamy do Urzędu Patentowego, co by nie ukradli!
krzysztof marek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 stary jak wino, ale nie przepadł bo urodziwy. wiersz :) pozdrawiam Aniu.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Brawo! Świetnie! Przesympatyczna wyliczanka, z rodzaju przeze mnie ulubionego :) Pozdrawiam :)
Pan_Biały Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 brawo Aniu! bardzo dobrze się czyta i jest historia podoba się pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Krzysiu: Dziękuję wdzięcznie, bardzo się cieszę, że doceniasz dojrzałe wino! Młode wino... bywa zdradliwe do znudzenia. Wierszyk - żarcik się podobał, i to najważniejsze! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Doroto, cieszy mnie, że doceniasz lekkość wyliczanki. Pozdrawiam, wpadaj, będę wyciągać z kufra te starocie i pokazywać, bo mi szkoda, żeby poprzepadały, a są gdzieś na orgu: na bezlimiciu, i w warsztacie. Zbieram na równy stos. Dzięki, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Marianno! Cały wiersz jest przymrużeniem oczka! Ten "świr" jest też pieszczotliwy! To sprzeczka stęsknionych. Nie ma tragedii, spójrz, zbyt lekka forma, aby było gorzko. Chociaż...zdarzały mi się "wyliczanki" przez łzy! Ale ta na pewno nie jest! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Rafale: Dziękuję bardzo! Pewnie nie pamiętasz tej historyjki z sierpnia. Przypomniała mi się, i jest. Na uśmiech! Dzięki cieplutkie, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Strasznie fajny ten wierszyk :-)) I tak niezwykle kobiecy. Z pewnością Panowie, bez wyjątku, odnajdą w nim swoją własną, cudnej urody, acz nieprzewidywalną - partnerkę :-)). Pozdr. anna
Don_Kebabbo Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Ale jazda! Do ulubionych! No już! :)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Aniu Rebajn: Bardzo mi miło! Poprawiłam stary wierszyk, i warto było! Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi