Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 to ciągłe pochylenie, oznacza chyba coś zupełnie innego, pomaga mi przy liczeniu pęknięć na sobie i przed, pierwsze zignorowane, dalsze przeciągają się leniwie w następne, żłobione od góry w ścieżki, z lotnych kałuż brudna kropla spływa wcześniej, niezniszczalna ze zdolnością do powrotów, zwycięża i nakazuje krok wstecz później następny już poza polem widzenia, stwórca nieufny ponad żywym otworzy drogę po dnie, w empatii nie ma ucieczki od uczucia że ktoś idzie za mną, może wejdzie we mnie, pomoże utrzymać równowagę i uratuje szczelność głowy ciążącej na zdrętwiałym karku
Magda_Tara Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 no i masz ci los! tak jak mówiła: czytam upadam wstaję czytam klękam wstaję czytam siadam wstaję stoję czytam czytam nie nie mówiła tak ja tak mówię mam tak z twoimi wierszami. uffffffffff, dałeś. właśnie wstaję. z podłogi. oj, Kurcu, Kurcu!
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 sprawia wrażenie niedokończonego ale dobrze niedokończonego dobry jest / t
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łoj, a co tam robiłaś na tej podłodze, masz dywan? No i nie wiem czy jeszcze coś pisać, bo jak się poobijasz to będzie na mnie. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo, niedokończenie ....może i tak. Kilka razy przerabiany tekst, cieszę się że uważasz go za dobry. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 podoba się, fajnie Krzysiu..od razu mi się przypomniała książka "Udręka i ekstaza" i formy rzeźbienia, pierwsze trudny szlifowania.. J. serdecznie i cieplutko..
Magda_Tara Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D dźgło mnie zachwytem :)) pisz, pisz, mam dywan! :D
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudna sztuka ożywiania kamienia, Twoje skojarzenie ciekawe, nie czytałem tej książki. Pozdrawiam Judyto Krzysiek
Judyt Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudna sztuka ożywiania kamienia, Twoje skojarzenie ciekawe, nie czytałem tej książki. Pozdrawiam Judyto Krzysiek Warto, przeczytaj. Dla tych, którzy lubią sztukę ciosaną itp.Michała Anioła itp. I. Stone jest- autorem. Są dwie części jak u Ciebie(: J.serdecznie Krzysztofie i cieplutko ile tchu pozostało z dzisiejszego trudnego dnia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudna sztuka ożywiania kamienia, Twoje skojarzenie ciekawe, nie czytałem tej książki. Pozdrawiam Judyto Krzysiek Warto, przeczytaj. Dla tych, którzy lubią sztukę ciosaną itp.Michała Anioła itp. I. Stone jest- autorem. Są dwie części jak u Ciebie(: J.serdecznie Krzysztofie i cieplutko ile tchu pozostało z dzisiejszego trudnego dnia Mam już kilka książek które czekają na czytanie, wciąż jednak brak czasu. Ale zanotowałem tytuł i autora, może uda się przeczytać Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Judyt Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto, przeczytaj. Dla tych, którzy lubią sztukę ciosaną itp.Michała Anioła itp. I. Stone jest- autorem. Są dwie części jak u Ciebie(: J.serdecznie Krzysztofie i cieplutko ile tchu pozostało z dzisiejszego trudnego dnia Mam już kilka książek które czekają na czytanie, wciąż jednak brak czasu. Ale zanotowałem tytuł i autora, może uda się przeczytać Pozdrawiam ciepło Krzysiek O! jak jakieś takie dot. tworzywa plastycznego itp. to podziel się! Ale znam to..ja dziś wykończona bieganiem, J. zatem się zatrzymuję i cieplutko odmachuję
Rekomendowane odpowiedzi