teresa943 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 pozorna szorstkość contra delikatność uchwytne przeciwieństwa w dobranej kursywie siła kobiecej słabości porywa męskie ego dreszczem pieszcząc kruchość subtelnie wyszeptujesz myśl przewodnią uwielbiam
Kikus Dzikus Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 że tak powiem ogniście i soczyście i żadne słowo nie jest zbędne i żadnego nie brakuje miło było pzdr:)
Anna_Para Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Krysiu, jak zwykle, w Twoim stylu - wyznanie, że ho ho! Bardzo mi się podoba. "Siła słabości" - ładny kontrast. Romantyczne "uwielbiam" - uwielbiam:) Para
Dorota_Jabłońska Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Prywatnie, pomiędzy nią a nim przędza utkana. Podoba się Krysiu :) Serdecznie pozdrawiam :)
klubo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 goraco mi się zrobiło- dobrze że wpadłam tutaj- :))
Pan_Biały Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 siła kobiecej słabości porywa męskie ego dreszczem[/] - te wersy są kwintesencją wiersza znalazłaś swój klimat wierszy a ja je czytam pozdrawiam r
bruno seping Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 ciężko coś napisac. niszczysz wszystkie mysli. oklaski na stojąco. pzdr:)
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Kikus Dzikus :) serdecznie dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że się podoba :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznam, że lubię "po swojemu", ale ...hehe, chyba zgodzisz się, że słaba płeć w rzeczywistości ...jest mocna :) czyż nie tak? dziękuję Aniu :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie to ujęłaś "przędza utkana" :) Cieszę, że się podoba. Dziękuję Dorotko :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, aż "gorąco"? fajnie Cię widzieć Klubo! Dziękuję. :):) Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szepnę Ci na ucho...ten klimat siedzi we mnie jak jakieś "licho" i kusi, więc "popełniam" wiersze miło, że je czytasz dziękuję Rafał :)) serdeczności - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo, Bruno, powaliłeś mnie na kolana! takie owacje los daje mi pierwszy raz w życiu! dzięękuuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Eunicee, miło mi dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 ależ cudownie delikatny awers rewers damsko męski :)))))))))) mniam! :*
krzysztof marek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podklejam się do Eunicee, jeśli można ;) super, tak po Twojemu Krysiu. pozdrawiam!
Marcin B Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie się pogubiłem, bo druga strofa brzmi mi tak, jakby to kobieta pisała. W kursywie wyjawia się ta kobieca słabość, i porywa męskie ego dreszczem. Ale pewnie da się to odczytać bez problemu również w drugą stronę. W każdym razie jest to wiersz operujący w dużej mierze abstraktem, przez co trzeba się skupić, żeby odczytać zależności. Pozdrawiam ;) P.s. To ostatnie to bynajmniej nie jest zarzut.
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda, uwielbiam Twój apetyt na moje "kobiece dania" :-)) dziękuję :)))))) serdeczności na cały dzień i ... jeszcze więcej :):)*D Krysia
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podklejam się do Eunicee, jeśli można ;) super, tak po Twojemu Krysiu. pozdrawiam! Marku, myślę, że Eunicee nie ma nic przeciw temu, a ja tym bardziej... miło czytać taki komentarz, bardzo dziękuję wierny Czytelniku :)*D serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi