Pan_Biały Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za dobre słowo pozdrawiam r
adam_bubak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza trochę zbyt efekciarska (ale dni pełznące świetne), druga trochę mniej efekciarska (ale bez żadnej rekompensaty) dwie ostatnie znakomite po zastanowieniu - ostatnia znakomita, przedostatnia - dobra
bruno seping Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 uroczo robaczo. dobry klimat, ale czegoś mi tam brakuje. albo jest za dużo. nie wiem. może rozstrzelałeś ten wiersz, ale przecież świat to karabin maszynowy. pzdr:)
Pan_Biały Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza trochę zbyt efekciarska (ale dni pełznące świetne), druga trochę mniej efekciarska (ale bez żadnej rekompensaty) dwie ostatnie znakomite po zastanowieniu - ostatnia znakomita, przedostatnia - dobra dzięki za analizę i oceny a przede wszystkim za czytanie i poświęcony czas pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, dziękuję:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niewiele rozumiem z tego komentarz za mało + za dużo = na zero chociaż klimat przypadł do gustu i to cieszy dzięki za słowa pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 odbieram to tak : trochę gorzkiej ironii , takiej z lekkim bólem ... Wiersz dobry - takie lubię . Zwyżkujesz , Rafale :-)
Pan_Biały Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ironia jest niezbędna Czarku;) dziękuję za czytanie i dobre słowo pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi