Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 basen opływa mnie jak nikt inny żadna spowiedź nie wyczyści tak dogłębnie i wszędzie ochoczo żadna kobieta tak płynna nie będzie jeżdżę po nim jakby cały świat kobiet i tego co bym chciał mieć zmienić na lepsze jakby to basenem było co krew zamienia w białe wino dojrzewam tak szybko jak szybko metal rdzewieje w wodzie
Anna_Para Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Pointa - świetna, ale w środkowej części Tomaszu czegoś mi brakuje! Wybacz, wiem, że to nie warsztat! basen opływa mnie jak nikt inny żadna spowiedź nie wyczyści tak dogłębnie i wszędzie ochoczo żadna kobieta tak płynna nie będzie jeżdżę...? po nim jakby cały świat kobiet i tego co bym chciał mieć zmienić na lepsze...? jakby to basenem było co krew zamienia w białe wino dojrzewam tak szybko jak szybko metal rdzewieje w wodzie Trochę się tu gubię...ale to ja;(
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 ten tekst jest słaby jak wiele innych moich posiadam samoświadomość kiczu który uprawiam ale do obrzydzenia to lubię :/ poza tym ma pozostawiać niedomówienia trudno że czegoś brakuje też doceniam dziękuję t
krzysztof marek Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kicz... e tam... piszesz (przepraszam za niezbyt skomplikowane określenia) ciekawie i po swojemu. tutaj również. pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kicz... e tam... piszesz (przepraszam za niezbyt skomplikowane określenia) ciekawie i po swojemu. tutaj również. pozdrawiam. no piszę / każdy coś pisze - cokolwiek ;) dzięki t
Magda_Tara Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 żadna...nie będzie bez wątpienia, jak nikt inny :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niepotrzebna, bezzasadna samokrytyka. Łatwo się poddajesz...
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / t
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niepotrzebna, bezzasadna samokrytyka. Łatwo się poddajesz... to racja / łatwo się poddaję a raczej moje ego jest jak spróchniałe drzewo ale to nie miejsce aby o tym się rozwodzić / t
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Chłopie ! - wywal te dwa ostatnie cienkie wersy ! I będzie ciekawiej - bez jakiegoś fiu bździu :-))
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wywalę / t
a._mrozinski Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ciekawy wiersz. Podoba mi się zwłaszcza zmiana krwi w wino, a więc odwrócenie procesu z liturgii. Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki/ t
teresa943 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 myślę, że peel rzeczywiście dojrzewa b. szybko...wewnętrznie; poznaje siebie i wciąż to poznanie go zaskakuje, ale to dobrze...to jest jak fermentacja zachodząca w winie, im dłużej, tym mocniejsze, lepsze... towarzyszę Twojej poezji od prawie dwóch lat i śledzę to "dojrzewanie", choć może na zewnątrz niewidoczne, ja je czuję "szóstym zmysłem" :) wszystkiego dobrego Tomku :):) pozdrawiam ciepło - Krysia
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy dojrzewa na swój sposób a jeśli mój sposób komuś odpowiada i go toleruje to tym bardziej jest to owocne / dzięki t
Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 prawdziwy znaczy dobry ps. ostatnich nie wywalaj! to esencja! J. serdecznie Tomku, myk -na chwilę- mykam..
Pan_Biały Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 kojarzy się z tym www.youtube.com/watch?v=lQiStxXnofg pozdrawiam r
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za myk / t
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że się z tym kojarzy to są głównie moje inspiracje niekoniecznie ta ale i większość twórczości muzycznej jak i literackiej wiadomo kogo / dzięki t
Anna_Para Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Tomaszu, nie powiedziałam, że jest to zły tekst, pochwaliłam pointę przecież! Ale środek jest dziurawy i tyle! Wiele Twoich wierszy mi się bardzo podoba, ten - mniej! No, mam nadzieję, że się rozumiemy! Chyba zauważyłeś, że pod słabymi tekstami nie mam zwyczaju zabierać głos:) Serdeczności, Para)
Rekomendowane odpowiedzi