Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 chcę na moście w tłoku i pod mostem przy kaczeńcach nie wypominaj warkocza dotknij się poniżej wspomnij przyszłość byliśmy dzisiaj w kościele jestem czysty
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 już nie jesteś ;) wszędzie byś chciał, chłop myśli o tym co 7 sekund (średnia) możesz więc jeszcze dodać do tych okolic mostu parę innych miejsc, zdrówko, Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Cholera, Jimmy, musisz tak brutalnie? Ja o tym co 6 sekund.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko: Ah! :) To ja już się pogubiłem z tą Jolą :D Nie zmienia to faktu, że sprytnie zmyśliłeś ten Kościół. Pozdro.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie to miłość wiatr rozplata warkocz na rozstań moście łatamy dziury tym co zostało - pod nim kaczeńce kwitną jak wtedy dotykam intymnych miejsc wsuwam się w przyszłość jutro znów do kościoła na nas czeka
Jolanta_S. Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko: Ah! :) To ja już się pogubiłem z tą Jolą :D Nie zmienia to faktu, że sprytnie zmyśliłeś ten Kościół. Pozdro. Mariusz przez ten Stefana 'tłok' pogubiłeś się z Jolą :D Serdecznie - Jo.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie to miłość warkocz roplata wiatr na rozstań moście łatamy dziury tym co zostało - pod nim kaczeńce kwitną jak wtedy dotykam intymnych miejsc wsuwam się w przyszłość jutro znów do kościoła na nas czeka Ale fajnie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uf! CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale fajnie. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A widzisz! CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och!
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko: Ah! :) To ja już się pogubiłem z tą Jolą :D Nie zmienia to faktu, że sprytnie zmyśliłeś ten Kościół. Pozdro. Mariuszu: Ach!, a nawet Och! ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko: Ah! :) To ja już się pogubiłem z tą Jolą :D Nie zmienia to faktu, że sprytnie zmyśliłeś ten Kościół. Pozdro. Tak się podrywa baby.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko: Ah! :) To ja już się pogubiłem z tą Jolą :D Nie zmienia to faktu, że sprytnie zmyśliłeś ten Kościół. Pozdro. Tak się podrywa baby. To ja baba :((( ah,oh i proch - buummm!
dzie_wuszka Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 jakoś dziwnie się rozpada, jakby rwał frazami, poszukałabym sposobu na scalenie go, bo robi się w nim dziwne wrażenie takich szczeknięć, a szkoda. acz może to tylko w mojej głowie tak się on czyta, ale warto się przyjrzeć mimo wszystko pod tym kątem :))
Józef Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poniżej warkocza, czyli gdzieś na plecach? a tak na poważnie, płycej się napisać nie dało?
Rekomendowane odpowiedzi