teresa943 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 przed koncertem byłeś taki liryczny aż skrzypce drżały w płomieniach uchwycone dźwięki pisałam na pięciolinii białym wierszem noc powielała z pamięci powracasz świerszczu rozbudzoną muzą dostrajasz klimat razem wygrywamy zwyczajność twoją moją naszą
Eunicee Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Słychać muzykę:) i znowu piękny wiersz, kobiecy i na temat mi bliski. Podoba się niezmiennie:) pozdrawiam
Gość Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Piękny wiersz. Piękny klimat zwyczajny, liryczny... Wygrany! Jak los na loterii. Pozdrawiam.
żona grabicza Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znów bardzo ładnie i prze-lirycznie. Zwyczajność jest naszym najczęstszym elementem życia. Gratuluję, Krysiu. My, emil i Jola :)
kuba skawa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 przed koncertem byłeś taki liryczny aż skrzypce drżały w płomieniach Trochę się to kłóci z "wygrywaniem zwyczajności" ;)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Poezja jak melodia, lirycznie, pięknie, pozdrawiam Krysiu majowo:)))
Magda_Tara Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 a mnie tak zagrało...Grechutą...i zatęskniłam dzięki Kryś za takie utopienie się buziak!
Judyt Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 podzielam opinie o pięknie fajnie Krysiu J. serdecznie
6 kilo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Krysiu, za ten Twój wiersz tylko się do Ciebie uśmiecham całą buzią, bo piękny, jacek.
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że jest Ci bliski. Bardzo dziękuję, Eunicee. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję, Janie. :):) Pozdrawiam ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znów bardzo ładnie i prze-lirycznie. Zwyczajność jest naszym najczęstszym elementem życia. Gratuluję, Krysiu. My, emil i Jola :) Witajcie! Miło Was razem gościć. Dziękuję. :):) Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sądzisz? a może coś dopowie (wyjaśni) słówko "powracasz"? dziękuję ;-) serdecznie pozdrawiam, Kuba - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. majowe pozdrowienia pachną "kwitnieniem" :) bardzo dziękuję Bolku :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marek "umiał" roztęknić :) a potem to już... dziękuję Magduś :):) serdeczności - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję, Judyt :):) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, bardzo sympatyczny Twój uśmiech. Odwzajemniam pięknie :-)) Krysia
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 ładnie, ciekawie, z nieprzewidywalnymi zwrotami. Ale twoją moją naszą jakoś mi nie podchodzi. Z przeszłością chyba się kojarzy, ale ja często głupie skojarzenia mam, nie zwracaj uwagi. ;) Pozdrowienia.
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ, Twoje skojarzenia nie są wcale głupie, ale ów zwrot tu akurat ważny. Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi