Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ...czasem mam wrażenie że mój penis nie jest już romantykiem... stajesz przede mną naga a ja czuję się jak ocet winny że twoje kształty w moich myślach jak skrzypce jasne brzozowe biodra wygięte wyprężone struny jeszcze drżące pizzicato oddechu myślę o tobie kiedy stajesz przede mną naga a romantyk o twojej młodszej siostrze
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, Maćku, to ci dopiero... twój mały wie co dobre :P pozdrawiam ciepło
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 stajesz przede mną naga za szybko sprzedałeś Macieju nie dajesz wyobraźni przedrzeć się przez ubranie MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hej, zrezygnowałeś z largo, ale i tak go tu przywiodłeś. jest taka możliwość, że na wszelkiego rodzaju odczytach i recytacjach coś na nim ujedziesz tym żartem (nie wiem czy śmiesznym), ale to jakiś skecz bardziej. po raz kolejny chce mi się spytać: wtf i wcale nie chodzi o wielkie twierdzenie fermuta. zdrówko, Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Coś jest w tym tekście.
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, ja nawet wiem co.. penis...małoromantyczny:P
M._Krzywak Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tutaj trzeba tanga: www.youtube.com/watch?v=A8rOqDsL9uw&feature=related ;)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Poligamia mile widziana, Pozdro, :::)
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, Maćku, to ci dopiero... twój mały wie co dobre :P pozdrawiam ciepło nie mój tylko peela(((-:
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma ubrania już na początku, więc wyobraźnia nie może działać bo przecież jest ta młodsza siostra((-:
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podejrzewam o co ci chodzi ale ci nie odpowiem co byś gryzł wargę oczywiście nie swoją:p pozdr
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe tylko co:D pozdr
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, ja nawet wiem co.. penis...małoromantyczny:P tu nie o penisa przecież się rozchodzi a o zwykłego szowinistycznego ch*ja((-: pozdr
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. punkt widzenia zawsze zależy od...((-: pozdr
Tali Maciej Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre, w niedziele w ustach bydzie cu innego pozdr
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, ja nawet wiem co.. penis...małoromantyczny:P tu nie o penisa przecież się rozchodzi a o zwykłego szowinistycznego ch*ja((-: pozdr no tak, ten ch-j jest bardziej świadomy do czego dąży :)
JacekSojan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 prawdziwy romantyk popełnia z tego powodu samobójstwo bo nie umie sobie poradzić z życiowymi wyborami: wóz albo przewóz; no i romantyk nie praktykuje - on tylko wzdycha aż z tego powodu zdycha....! może więc autor jest nim nadal? nie wiem tylko, co zrobić z penisem w obecności romantyczności - wygląda trochę jak czołg pod Grunwaldem...albo patelnia na poduszce... :)) J.S nie mniej szczery i odważny tekst, ma wszelkie cechy prawdopodobieństwa, w sam raz na nowelę filmową... rosnący dyskmofort zabije poezję w poecie albo wzbudzi nowego Baudelaire'a.... J.S
M._Krzywak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre, w niedziele w ustach bydzie cu innego pozdr Tak, jak już dzwoniłeś, że nie pijesz :)))
Tali Maciej Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nie o penisa przecież się rozchodzi a o zwykłego szowinistycznego ch*ja((-: pozdr no tak, ten ch-j jest bardziej świadomy do czego dąży :) taaaak((-:
Tali Maciej Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre, w niedziele w ustach bydzie cu innego pozdr Tak, jak już dzwoniłeś, że nie pijesz :))) nie no, browara przed próbą strzele a i po próbie jeszcze jednego pozdr
Rekomendowane odpowiedzi