Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za komentarz wierszem najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło:) dziękuję r
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie że fajny:) dzięki najlepszego
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do doskonałości to jeszcze daleko, jeszcze nie chcę, niech się pisze, wciąż dziękuję za dobre słowa:) pozdrawiam r
Vica Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 jeszcze nie dorosłam, i dobrze chyba ... "być w chmurach jest dobrze i źle jest uciekać przed nimi" zapamiętam dziękuję i pozdrawiam v
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być w chmurach to nie tylko fajnie brzmi, ale fajnie też tam być;)) dzięki za trafnie pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie masz - trudno, może kiedyś o, ale coś tam dobrze jest dziękuję za komentarz
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka kolej rzeczy z dorastaniem, a szkoda bo to piękny czas dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mama nadzieję że nie moralizuję, nie w tym rzecz to ja dziękuję:) i pozdrawiam r
Dorota_Jabłońska Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko poruszyć wyobraźnię proponuję;)) no co ja będę tłumaczył, chyba nie w tym rzecz, prawda dzięki za czytanie i chęć przetrawienia pozdrawiam Ale to Twoja wina, że nie mogę sobie tego wyobrazić :) Mam nadzieję, że weźmiesz to pod uwagę pisząc kolejny - jeszcze lepszy. A może wolisz, abym Ci słodziła? Nie miałabym z tym problemu bo dobrze Cię biorę, ale chyba nie o to chodzi? Zdrówka!
Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko poruszyć wyobraźnię proponuję;)) no co ja będę tłumaczył, chyba nie w tym rzecz, prawda dzięki za czytanie i chęć przetrawienia pozdrawiam Ale to Twoja wina, że nie mogę sobie tego wyobrazić :) Mam nadzieję, że weźmiesz to pod uwagę pisząc kolejny - jeszcze lepszy. A może wolisz, abym Ci słodziła? Nie miałabym z tym problemu bo dobrze Cię biorę, ale chyba nie o to chodzi? Zdrówka! słodko jest słodzić;)) tylko żeby nie zemdliło;) pamiętasz Bolca - bo chodzi o to "żeby było miło", kolejny który już jest po tamtej stronie www.youtube.com/watch?v=gZdBMpWhhjM stary porządny polski rap
Dorota_Jabłońska Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie kojarzę gościa - rap tylko fragmentarycznie... ale co by zgoda była między nami i nie dzieliły żadne płyty, ani tektoniczne, ani inne jakie szyby... www.youtube.com/watch?v=MkBDhAZL2Mw&feature=related
Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne kobitki, dzięki;)) peace&love
Marcin B Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Bolec :D Hah, on to raczej był taką ciekowostka przyrodnicza niż jakimś tam raperem, no ale zawsze można powspominać :P
Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę u mnie nie bluźnić z góry dziękuję
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 tylko trochę bardziej płasko , niż napisał Hłasko :-) Moim zdaniem - bez tego nawiązania byłoby lepiej . Pozdrówy :-)
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 chłopcy palą papierosy pierwszy raz obracają się w proch i powstają dotykają piersi w obawie że się nie uda dziewczęta plotą warkocze z ust lecą słówka o chęci dorastania raz w miesiącu czekają a mosty wycinanych żył grożą zawałem ukryte pragnienia zlepiamy w sieci z palców kapie deszcz rozmazuje siedzących pod tęczą pogoda dziś taka niepewna jak płyty tektoniczne wchodzimy sobie na pięty /// uporządkowałem wyciąłem jeden wers dodałem / ale mimo mojej kosmetyki myślę że taka chronologia powoduje że tekst płynie lepiej że po tekście się płynie lepiej / mimo wszystko względnie / t
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tylko trochę;))) no tak, zupełnie nieświadome odniesienie do tego "Pierwszego kroku w chmurach", aż odnajdę na półce to opowiadanie, tak dla przypomnienia niech zostanie ten wers, w sumie go lubię pozdrawiam i dziękuję za czytanie i słowa pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry t, ale ten stwór jest już skończony, dostał tyle czasu na ile zasłużył i nie podoba mi się twoja wersja "uporządkowania" zamazuje moją wizję ale doceniam poświęcony czas pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Bardzo mi się ten wiersz podoba, bardzo. Wyraża lęk młodzieży przed odpowiedzialnością i dorosłością oraz lęk o młodzież w okresie jej dorastania. To "moje" tematy. Świetnie napisane, piękny język, obrazowanie, przenośnie. Na przykład to:być w chmurach jest dobrze i źle jest uciekać przed nimi kapie deszcz i rozmazuje siedzących pod tęczą a pogoda dziś taka niepewna jak płyty tektoniczne wchodzimy sobie na pięty Wszystko świetne w tym wierszu, ale to, co zacytowałam, robi na mnie najsilniejsze wrażenie. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi