Jolanta_S. Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mydło dawno wyszło z mody dla świeżości żel pod prysznic aromaterapia odświeżająca zmysły ogier w gówno wleciał taki smród ciało ciągle czuje brud szczotka z pianką szoruje pośladki aż wreszcie poczuł grzechu rozkosze ktoś mu przypiął skrzydła w uniesieniu odleciał pegaz
M._Krzywak Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 To szczotka z pianką aż tak działa? Nie wiedziałem! I jedno mnie zastanawia - tydzień temu był "przejmujący" wiersz o tragedii narodowej ("zabrałeś tak wiele za wiele"), w tym tygodniu już jest o gównie. Brrr...
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heniek ma ciekawe wiersze, zawsze coś mnie u niego inspiruje, a że pisał właśnie o mydle i gównie z pegazem... masz coś przeciw? Jeśli chodzi o poprzedni wiersz - wciąż jest i przejmujący. Gdybym ciągle pisała na jeden temat... Michał - byłoby nudno ;) Serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr jestem wdzięczna, dzięki :)) Serdecznie pozdrawiam - Jola.
M._Krzywak Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heniek ma ciekawe wiersze, zawsze coś mnie u niego inspiruje, a że pisał właśnie o mydle i gównie z pegazem... masz coś przeciw? Jeśli chodzi o poprzedni wiersz - wciąż jest i przejmujący. Gdybym ciągle pisała na jeden temat... Michał - byłoby nudno ;) Serdecznie - Jola. Mnie tylko tak to zastanawia, jakie są granice komercji i chęci "podobania się". Ot, tyle.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heniek ma ciekawe wiersze, zawsze coś mnie u niego inspiruje, a że pisał właśnie o mydle i gównie z pegazem... masz coś przeciw? Jeśli chodzi o poprzedni wiersz - wciąż jest i przejmujący. Gdybym ciągle pisała na jeden temat... Michał - byłoby nudno ;) Serdecznie - Jola. Mnie tylko tak to zastanawia, jakie są granice komercji i chęci "podobania się". Ot, tyle. Michał ja z tym nie mam nic wspólnego, podobam się mojemu mężowi - najważniejsze :) "zabrałeś tak wiele za wiele" ten wiersz jest dobry i szczery mój prywatny, nie powinnam go wstawiać na takie dno jakie panuje na Zetce, brak poszanowania drugiego człowieka, to jest smutna prawda...
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ależ zaproponowałaś kontrast - * z tej strony Ciebie nie znam, * gówno i pegaz? Nie wiem :) Pozdrawiam, :::)
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Upadek pegaza Pegaz lecąc ponad ziemią nieopatrznie zwichnął skrzydło. Wpadł do szamba. Wylazł. Zarżał. - Dam królestwo. Dam, za mydło. -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: 2010-04-21 12:39:13, napisał(a): Henryk Jakowiec Komentarzy: 4405 Mariuszu:) Jola zainspirowana powyższym tekstem. Znajdziesz w dziale dla początkujących, poczytaj komentarze, Henio fajny facet :)) Czy ja kogoś tym moim tekstem obraziłam? Serdeczności - Jola.
łysy taytanczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Piękny wiersz. Metafizyczno-odlotowa perełka. Zdrówka!
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łysy za tą metafizyczną-odlotową perełkę daję Tobie mocnego buziaka :)) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam - Jola.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dobry wiesz Jolu; o pegazie ;puenta pouczająca. Pegaz lecąc ponad ziemią nieopatrznie zwichnął skrzydło. Wpadł do szamba. Wylazł. Zarżał. - Dam królestwo. Dam, za mydło.
Piotr_Strzałecki Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Metafizyczna perełka? Hmm... Ja tu widziałem jak dotąd raczej satyryczno-ironiczny komentarz. Czy trafny, czy nie, nie mi to oceniać... Choć trochę prawdy na pewno w nim jest. Ale... Metafizyczna perełka?...
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dla mnie nic tu nie ma, J. serdecznie
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr masz rację twór satyryczno - ironiczny, trochu wieloznaczny, czasem lubię takie pisać i prawie odpowiadać wierszem, ale dzisiaj coś się nie czuję najlepiej. Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt tak przykro, może następnym razem... Serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;))) Serdecznie - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi