Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 czytasz pan i pytasz bez przerwy panie rewiński po co tyle tego wiedzieć głowa spuchnie jak moja panie nieboszczka już wszystko wiedziała to żem za głupszą było pognał nieszczęście z tego wyszło popatrz pan na szczeniaków nie chcą wiedzieć gonić trza batem do książki a jak się bawią
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 zabiorę sobie do ulubionych... trafny wiersz Panie Stefanie :) i kupuję wersję bez poprawek
Jolanta_S. Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan a ja na nie! Te szczeniaki - kochany to takie słodkie dzieciaki, jak możesz - Stefan! No i jeszcze - gonić batem do książki - Stefan no nie! Stawiaj rusztowanie i retuszuj niedoskonałości - bo młodzież sobie pomyśli... Serdecznie - Jola
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Nataszo. pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan a ja na nie! Te szczeniaki - kochany to takie słodkie dzieciaki, jak możesz - Stefan! No i jeszcze - gonić batem do książki - Stefan no nie! Stawiaj rusztowanie i retuszuj niedoskonałości - bo młodzież sobie pomyśli... Serdecznie - Jola Wiesz Jolu, uganiamy się za sobą, może...
WiJa Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No dobra, po prostu dobra jest ta seria z tym „panie rewiński” , bo jest co poczytać i czego się dowiedzieć (po prostu z mądrości ludowej). Tym bardziej, że człowiek jak kiedy przegląda te fora i przegląda, to nawet nie ma się nad czym zatrzymać, a co dopiero żeby zastanowić (rzecz jasna po zatrzymaniu się). A zresztą, może to i dobrze, że wcale nie tak często znajduje się na tych forach coś dobrego (mądrego i wzruszającego) do czytania, bo przynajmniej z przyjemnością, z taką rzeczą się obcuje, a co za dużo, to nie zdrowo. A przynajmniej od nadmiaru dobrego, nie dostanie się zawrotu głowy, czy czegoś niedobrego do głowy. Chociaż wcześniej czy później nic nie jest wykluczone. Ale na szczęście mówię o tym, co jest, a nie o tym, co będzie.
Janusz_Ork Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bardzo trafny wiersz Stefanie, dobrze napisany, dobrze się czyta. Lubię takie. Zabieram do mojego zbioru podobających się. Pozdrowienia. Janusz
HAYQ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Prawdziwa konkluzja znajduje się w puencie. To uzasadniony zarzut, ale zarazem i odwieczny dylemat konfliktu pokoleń, chociaż... nie do końca. Peel wykazuje przecież, że błędy można popełniać (i jeszcze się do nich przyznać) na każdym etapie życia. Generalizować, jednak nie należy. Każdy jest inny. Część odpowiedzi chyba można już znaleźć u Jimmiego Jordana - dwa pięterka wyżej. Świetna, kolejna "rozmowa", z tego co wiem, chyba już, niestety, tylko z duchem mądrego sąsiada. Czemu w Warsztacie? Pozdrawiam
suindra Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ciut ześ pomieszał na początku co innego niż na końcu takie moje odczucie ale tak to fajnie andrejch
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Pomyliłeś Stefanie działy :) Klasyka, pozdrawiam :::)
Jolanta_S. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan a ja na nie! Te szczeniaki - kochany to takie słodkie dzieciaki, jak możesz - Stefan! No i jeszcze - gonić batem do książki - Stefan no nie! Stawiaj rusztowanie i retuszuj niedoskonałości - bo młodzież sobie pomyśli... Serdecznie - Jola Wiesz Jolu, uganiamy się za sobą, może... Stefanie uganiamy :) Serdeczności - Jola
Baba_Izba Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Co bym nie napisała, będzie banalne. Następny dobry wiersz z tej serii, dla mnie piękny przede wszystkim przez niewymuszoną prostotę. Serdecznie pozdrawiam - baba
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dzięki Babo. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Jolu, uganiamy się za sobą, może... Stefanie uganiamy :) Serdeczności - Jola Trzeba to jakoś "skonsumować".
Jolanta_S. Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie uganiamy :) Serdeczności - Jola Trzeba to jakoś "skonsumować". Jakoś trzeba :)
Rekomendowane odpowiedzi