Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 co wynika z maski niedopowiedzenia jak pod gruzem tęsknoty dusi się bajka o miłości i małości zobacz jak mnie nie ma nawet nie odbijam się we własnym lustrze nie mam serca w majtkach nie zdołałeś mnie zranić kropka na końcu języka już nie kończy zdania przedłuża nutę o całą jej nieważkość jutro koniecznie wyjdź na spacer na pewno będzie zimno jak lubisz
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Takie grafomańskie, bezrefleksyjne pożegnanie z forum:) Cieplutko, Para
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Ci dam pożegnanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wiersz gorzki i zgrabny w przekazie / niebaśniowy a gruboskórny / jakbyś zrzucała z niego starą wylinkę boleśnie / tomek
gabriel p. Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wstręciuchowaty klimat, ale wiersz bardzo mi się ;-) pozdrawiam :-)
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 bardzo ładny wiersz , ciekawa kompozycja, tylko pozostań! serdecznie 13
HAYQ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Para Mount Pikczers - ciekawy Twój wiersz, ale post pożegnalny mi się nie podoba. :/ Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 fajny wiersz! sparowało Cię, Para???? ja Cię kocham! dostaniesz kopa jak wszyscy których kocham a mają od czapy pomysły. ani mi się waż! :PPPPP
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Aniu zostań z nami! Odnośnie wiersza dobry, ciekawa puenta. serd.pozdr.
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Gabrielu: Dzięki za odwiedziny i czytanie. Serdeczności, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tomaszu: Dzięki za recenzję i "prośbę", bym została. To mnie buduje podwójnie, jednak znasz moją prywatną opinię! Serdeczności i jeszcze raz dzięki! Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sfinksie: Jestem wdzięczna i pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 HAYQ: Bardzo mi miło, że wiersz Ci się podoba. Cieplutko pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Taruniu! Bardzo Ci jestem za wszystko wdzięczna. Ten wiersz nie jest fajny, bo nie miał być;( Wiesz, gdzie jestem:)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jadwigo: To jakaś akcja? :)))) Bardzo mi miło, że wiersz oceniasz pozytywnie! Cieplutko pozdrawiam. Na pewno kiedyś wrócę na forum, na razie - znikam, jak to para!
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Aniu, no co Ty!? nie zabieraj stąd swoich metafor, miej serce dla fanów! twardym trza być, nie miętkim;) ps.dopiero po przeczytaniu "Z zatrzymaniem", a właściwie komentarzy, zrozumiałam, dlaczego moje "życzenia na wspak" trafiły w Twój nastrój, szczególnie puenta, chyba pozdrawiam serdecznie Grazyna :)
Anna_Para Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Otóż to Grażko;) Serdeczności. Wiesz teraz, dlaczego opadają ręce?
suindra Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 bd spodobało mi się to o tym sercu ;] andrejch
grazyna k Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ...pożegnanie z forum.. Aniu to nie 1 kwietnia,prima aprillisowe żarty schowaj głęboko i pomyśl jak zwykle ciełpło o tych , którzy wyczekują na każdy Twój wers, którym przynosisz uśmiech czasem nostalgię :) pozdrawiam jak zwykle niezwykle cieplutko
Rekomendowane odpowiedzi