Mr._Żubr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 www.pardon.pl/artykul/11352/isabel_napisala_wiersz_o_tragedii
Zuźka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaledwie zobaczyłam nagłówek i palnęłam do monitora: "o niee..." O Isabel, spisująca historię w jakże liryczny sposób, podziwiam Cię! Żeby publikować to pod własnym nazwiskiem, trzeba zaiste mieć nie lada odwagę!
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Żubrooooo, w dniu twoich urodzin, najlepszej formy literackiej! zdrówko, Jimmy
M._Krzywak Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mam wrażenie, że jedna prawdziwa minuta ciszy byłaby bardziej poważna niż tygodniowy festyn reklamowy polityki, handlu i marnej poezji
HAYQ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 cudze chwalicie, swego nie znacie :)
Mr._Żubr Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, przyda się:)
Marcin_Erlin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To ja dodam swój news. ( bo chyba nie wszyscy wiedzą) www.takdlazdrowia.pl/kampania/aktywny-maluch/308-mali-geniusze Teraz kilka pytań? - Po co taki głupi post w okresie żałoby Pana Żubra? - Czy płaczący chodowca bydła po takim zdarzeniu również zasługuje na news poezji.org? - Wiecie, że Ziemia jest okrągła?
Rekomendowane odpowiedzi