teresa943 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cykliczne nocne zmiany wytrącają równowagę dni gdy nie śpi domowe licho drżysz we własnym cieniu zapalam zakochane świece z duchowych nut harmonii nad moim i twoim dachem wybrzmiewa ciszą aura w melodii przeznaczenia
krzysztof marek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale pięknie...zakochane świece... wow! pozdrawiam Krysiu :)
Anna_Para Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Krysiu, już chyba czytałam. Bardzo miły nastrój, lirycznie i spokojnie o harmonii w miłości. Pozdrawiam i poczytam sobie jeszcze ten wiersz. Para:)
teresa943 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu! nie wiem, co odpowiedzieć... po prostu dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mylisz się, był w warsztacie. Teraz nieco zmieniony. Dziękuję Aniu za ponowne czytanie. :):) Serdecznie i cieplutko - Krysia
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Krysiu, pięknie opisane piękno, Twoje pióro, rozpoznawalne, najmilej Krysiu, jacek.
Eunicee Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak zawsze pięknie i kobieco:) i ten nastrój...aż się to czuje pozdrawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nad moim i twoim dachem wybrzmiewa ciszą aura ta twoja... ta moja... zapalam zakochane świece przeznaczenie pachnie słodko Są mądre kobiety... Pozdrawiam z zakochanej planety ;)
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 poczytałam osobliwie] J. serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 proponuję: cykliczne nocne zmiany periodyczne tak fizjologicznie- naukowo reszta ok. pozdrawiam Jacek
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witaj Krysiu lgnę do Twoich "zakochanych świec" jak ta ćma, a i pora już odpowiednia... by posłuchać "melodii przeznaczenia" ślicznie! pozdrawiam cieplutko Grażyna
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, bardzo miło, że rozpoznajesz te "moje"... dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee, miło mi, że czujesz nastrój dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko, jaki piękny komentarz! "mądre kobiety" i...zakochane :) dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "osobliwie"??? no, niech tam... dziękuję za przeczytanie :):) serdecznie i ciepło, Judyt - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, Jacku. Zamienię. Dziękuję. :):) Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Grażynko! Lubię Cię gościć ...nawet o tak późnej porze :) Dziękuję. :):) Ślę cieplutkie pozdrówki :-) Krysia
Magda_Tara Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no tak..."zakochane świece" cha! ja też, ja też! zapamiętam na zawsze buziak, Kryś!
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że masz romantyczną duszę, takie się rozpoznają na odległość :) dziękuję Madziu :):) cmook!
Baba_Izba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Bardzo mi Twój wiersz rozbudził wyobraźnię, zakochane świece: już widzę jak drżą, migocą, czasem zbliżają się do siebie; ale wystarczy byle przeciąg i one razem pochylają się w tę samą stronę, by wkrótce - znów do siebie pomrugiwać! Nie muszę, że piękny. Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi