mine Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 - Nie ma zbrodni idziemy. /|\ jest miłość pod pachą | choć jeszcze z godzinami o------- > czas utyka nieodparty na jedno już zmierzch ze słów na zegarze
janusz_pyzinski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a to co?-jakaś harcerska zabawka,bo wiersza tu nie widzę
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bardzo mądry wiersz, a zapis graficzny na piedestał szacuneczek, pozytyw bestia
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajna szata graficzna z tekstem taka nowatorska. pozytywnie
mine Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabawa? na moje oko to wiersz graficzny - deadly serious pozdrawiam, a
mine Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dziekuje Bestio i Jadwigo za komentarze szata graficzna troche przez przypadek (żadna inna szata do "godzin" zwyczajnie nie pasowała) pozdrawiam serdecznie, asia
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gyby to wyglądało "normalnie", wyszedłby całkiem fajny, solidny, krótki wierszyk. Szata graficzna (i jeszcze te znaki imitujące wskazówki) powodują moją niechęć, bo są bezużyteczne. Ale to moje widzimisię. Pozdrawiam Mario :::)
mine Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż... kwestia gustu nie samą formą ocenia się wiersz jak z ludźmi zresztą;] pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to jakis szkic...mapa topograficzna;)
mine Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to już jakaś potwarz jest
suindra Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 już to widziałem jestem na tak
mine Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, że widzialeś - Ciebie wszędzie pełno z tego co widze;] pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Niestety - wiersza brak. Pozdrawiam
mine Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Stefanie - dziękuję za wizyte i ślad Barbaro - nie mniej dziękuję pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie widziałem jeszcze takiego zapisu graficznego ale sie podoba, jak wiersz serdecznie 13
mine Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie widziałam (mam nadzieje, że takowy nie istnieje), ale widziałam film pt. "Godziny" (swoją drogą polecam). Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wgląd. asia
mine Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "gadżet" - fuj! nie lubię tego słowa. Zapis jak każdy inny, a w tym wypadku chyba więcej wnosi (odczytań) niż wynosi. Pozdrawiam, asia
Rekomendowane odpowiedzi