Judyt Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 pomalutku szykujemy się na pocztę posilemy zapiszemy co tam trzeba znaczkiem paczkę piegujemy z tą nadzieją czy dojdziemy wtem odbiorca czeka cicho obserwuje oknem zerka na skrzyneczke pies udręka rzadko coś tam wyjmujemy adresatem adresata mianowałeś bo paczuszkę sercem pisząc nadawałeś sam do siebie "ja nie mogę" chyba komuś utnę głowę wzrok odwraca pocztyjerka niech pan na mnie tak nie zerka bo się zrobi mi nadżerka tylko stempel i gotowe wesolutkich świąt na zdrowie --------------------------------- z góry b. dziękuję za wszelką pomoc, inspiracji pewnym panem pocztowym
krzysztof marek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 sympatycznie i z nostalgią lekką, motyw "sam do siebie" wymowny... pozdrawiam Judyto i wesołych świąt życzę :)))
Judyt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu dziękuję pięknie za śladek, no bo to z życia wzięte sam do siebie list posyłał (:, a ja na przekór: wzajemnie
6 kilo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Judytko, ja Ci w układaniu poetyckich wersów nie pomogę bom kiepski w tym fachu, ale Twój wierszyk posiłkowany pewnym panem pocztowym uroczy jak zwykle u Ciebie, i to fantastyczne piegowanie paczki znaczkiem, Ty sama jesteś smaczna i Twoje wiersze są smakowite, uśmiechy dla Ciebie, jacek.
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za słodkie słowo Jacku J.serdecznie
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba się trochę wczytać(: dziękuję za ślad J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi