Marcin B Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bardzo zgrabna prowokacja, podoba mi się.
6 kilo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Marcin, więc jako prowokator kłaniam Ci się z gracją, dziękuje, j.
Eunicee Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bardzo piękny:) i klimacik jest, podobamisię. P
6 kilo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Eunicee, z wdzięcznością dziękuje, bardzo mi miło, jacek.
bestia be Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Podoba się Wesołych Świat szacuneczek bestia
Jolanta_S. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jacku! Zdrowych i Wesołych Świąt. Smacznego "pasiastego kurczaczka" :))) - Jola
6 kilo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bestio, serdeczne dzięki, Wesołych Świąt, pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Joleńko, dziękuje, Wesołych Świąt i Boże..... no wszystkiego, jacek.
Jolanta_S. Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku za miłe życzenia bardzo i wzajemnie :)) Coś Ci zdradzę - mój brat ma na imię Jacek i zawsze jak był mały wołałam na niego "Jacek placek na oleju..." nie wiem czy znasz to powiedzenie? Mój brat jest taki fajny facet, a Ty Jacku też równy gość :)) Pozdrawiam serdecznie i świątecznie - Joleńka :)*
6 kilo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Joleńko, fajnie jest w Święto usłyszeć o sobie, że się jest równym gościem, a Ty jesteś wspaniała dziewczyna, i telepatycznie przesyłam Ci teraz moją ukochaną muzyczkę, tą z baletu Romeo i Julia Prokofiewa, niech Ci piękno szumi w sercu, boś tego warta!!! jacek.
Jolanta_S. Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Znalazłam muzykę na necie, dziękuję. Jacku po tej muzyce na prozie Ruda łowi rybki :) "Kto by pomyślał, że zwyczajne łowienie ryb" Serdecznie pozdrawiam - Jola p.s. Ja czekam na Twój wiersz, kiedy będzie cosiek nowego?
6 kilo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jolu, zaraz ziem jabłko, wypiję herbatę, napiszę wiersz, i zasnę snem spokojnym, taki marzyciel ze mnie, ale może coś skrobnę, Jolu, alleluja, Wesołych Świąt, pozdrawiam Cię serdecznie, jacek
Jolanta_S. Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wesołych Świąt! Jacku wesołych zajechanych dni po świętach i jabłka z rajskiego ogrodu od Rudej Ewy tam już dawno brak i szatan gdzieś w zapomnieniu w tym ogrodzie jezioro i pełno złotych rybek jedna Twoje spełnia życzenia :)) Serdecznie - Jola
6 kilo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dziękuje Ruda i wyrazy sympatii dla Jacka, jacek. ps.znam, ...mama woła ty złodzieju, j.
Rekomendowane odpowiedzi