Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 chcę z tobą poscić wszystkie dobre dni oglądać w lustrze dotykać z odległości chcę wąchać truskawki na twoim ciele podawać ręcznik bieliznę chcę robić kolacje patrzeć w oczy nalewać szampana i pisać ci wiersze a jak minie post.... ...psocić
janusz_pyzinski Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 nie wierzę że tak się "zatwardziłeś" w poście wcale nie postnie pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Matylda się " zatwardziła". Dzięki. Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 No jak mogłeś Stefanie zdradzić sliwowicyję? Nigdy Ci tego nie wybaczy :D Pozytywnie, można nawet i wiersz napisać o poście^^ Pozdrawiam Mariusz :::)
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Mariuszu, post to post. Pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chcę z tobą pościć pomimo ości Dz.
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 przeczytałam, ale jak dedyka, to się nie wtrącam;) ino zazdroszczę dedykantce pozdrawiam Grażyna
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 wszystko byłoby ok. gdyby nie ciele ono muuuuuczy pozdrawiam Jacek
Marlett Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Stefciu Od ''pościć'' do ''psocić'' jest bardzo blisko , niemniej warto zachować wstrzemięźliwość. Po okresie postu smakuje mocniej :)) PozdrawiaM.
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 namnożyły się te wiosenne dedykacje:)...fajnie Stefku:)
Matylda Górska Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Panie Stefku! Już Panu pisałam - widać bezskutecznie. Nie chcę poematów od Pana - ostrzegam! Jeśli to nie pomoże - poskarżę Henriettcie. Poza powyższym, uwagi mam do wiersza, na tak kiepską przynętę, złowić może Pan leszcza. Weźmy wiersze Sojana albo Tomka Piekło, Oni tak pięknie piszą, że kobiety miękną. A wiek Panie Stefan? Jest Pan ponadczasowy? I w tym i w tamtym? Nie wierzę! Żegnam, bądź Pan zdrowy! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Monika_Gromala Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 A mnie, panie Stefanie, przypomniał się Gałczyński. I z tym wspomnieniem odchodzę. :)
Waldemar Talar Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Witam ponownie - zdania nie zmieniam i kom. z warsztatu ponawiam . Wiersz bardzo na tak Stefanie . Szacuneczek od Waldemara i pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 cały ten swój post na cel zbożny przeznaczę, by peel mógl z Matyldą psocić sobie zawsze. jan ko
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale kosza dostałem, niech będzie, dziękuję, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Grażyno, zazdrość jest be. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, tak to już jest z cielętami. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę Marlettko Twoją radę, idę na post. Dzięki, pozdrawiam, tzn CCC (postnie).
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki B., to wiosna. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zaszczyt, że z Mistrzem mnie skojarzyłaś. Dz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi