Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym   Burdel, panie Michale, to jest burdel! W Polsce jest zderzenie trzech praw: Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, rozporządzeń Świętej Unii Europejskiej - mówię bez ironii i prawa kanonicznego - praw parafii katolickich i gmin żydowskich i dlatego polecam panu szanować Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - póki co - cały czas ona istnieje - nikt jej formalnie nie obalił, otóż to: tylko mali ludzie - współcześni faryzeusze rozbierają Najwyższą Ustawę na pierwsze czynniki i tworzą towarzystwa wzajemnej adoracji - nepotyzm, sytuację może uratować zmiana systemu - Narodowa Republika lub Dyktatura Wojskowa, jako były pracownik Archiwum Akt Nowych (2007-2012) miałem szkolenie z Obrony Cywilnej, także: kurs archiwalno-kancelaryjny i wiem co to jest Służba Cywilna, demokracja nie istnieje - jest to zakamuflowany totalitaryzm i nie pozwolę na wprowadzenie anarchii społecznej, wystarczy, iż zdrajcy zrobili z Polski karczmę zajezdnią.   Łukasz Jasiński 
    • @mariusz ziółkowski Jak to? Dlaczego ? Które?
    • @Łukasz Jasiński Nie, nie chodzi o brak miłości, raczej o brak pewności siebie...
    • @Bożena De-Tre tym bardziej, że moje ulubione miejsce w internecie przestało istnieć.
    • @Ajar41 Bardzo ładny limeryk. Brawo! Czwarty wiersz zapisał bym tak: już wczoraj piekł piernik   Pozdrawiam   PS. Dwa lata wysmażyłem tu coś takiego  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...