Ewel K Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 O przyprawach są ludzkie gadanki o zielu angielskim i liściu do smaku ludzkiej mieszanki. Krem z marchwi, krem z kremu kremowego na zapach na dotyk – cienkiej tkanki. O przyprawach są ludzkie myślenia tych na odtłuszczenie i na nawilżenie bez natłuszczenia. A mięso dusi się robione na damę i jak okruch ciastka spada z warg matki na gazetę i tam zostawia ślad działań ludzkich – tłustą plamę.
Bea.2u Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 to jest obrzydliwe. czemu ma służyć?
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 peelka gotuje tak dobrze, jak Autorka pisze ;)) pozdrawiam kasia
Bea.2u Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gadanki - mieszanki - tkanki myślenia - natłuszczenia damę - plamę to rymy na poziomie podstawowym. marne.
JacekSojan Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 nie lepiej rozebrać się do rosołu - zamiast rosołu? - bo od takiego "rosołu" mam cofkę... :(( J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INNE SPOJRZENIE moje ciało w zielach liściach i kremach pachnie z dotyku nie przyprawiaj mnie nawilżaj odtłuszczaj ruchem duś podaj z warg ciasto zrób ze mnie tłustą plamę
Secundus Pederastus Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Ty jesteś nożem, ty jesteś zębami, ty jesteś Panią swojego życia, golonką i ciastkiem będę ja =]
janusz_pyzinski Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 stokrotki w rosole-smacznego
BARBARA_JANAS Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi