Baba_Izba Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Jestem jak przewód bez prądu: tykam, dotykam, smakuję, nie mam plusów ani minusów, nie mogę za wiele. Mogę wyrażac opinię i czynię to z przyjemnością: bardzo lubię Twoje pisanie, ten wiersz - szczególnie! Serdeczności - baba
Mr._Żubr Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Wiersz uświadamia mi, iż piszę kiepsko/mało oryginalnie/poezja nie ma sensu (niepotrzebne skreślam, co chwila coś innego). Dobre i bez gadania. To mógłby być manifest. Mam nadzieję, że nie będzie.
Jolanta_S. Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 daję plusiaka, tak się fajnie czytało... no i te codzienne oklepane fajowo tu wpięte ;) serdecznie - Jola
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pod tym z kolei podpisałbym się ja :) zatem z największą ostrożnością nadmieniam, że wiersz u zarania był samokrytyczny ;) dziękuję i pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze do usług ;) szczęściarz, ja tak się czuję bez przerwy dzięki :)
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawias się lekko odchudził :) dwa głosy? toż to nieszczęsna para by była :D dziękuję :)
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już jeden to stanowczo za dużo :) dziękuję bardzo pozdrawiam :) Adam
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez pierwszej nie byłoby drugiej bez drugiej nie byłoby pierwszej ale chyba rozumiem :) dziękuję i pozdrawiam Adam
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. litości! Ich spreche kein Deutsch :D
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po cóż innego nam przestrzeń? (brrr ale poważnie to zabrzmiało:D) bardzo się cieszę, bo nie mam na podorędziu ani jednej miniaturki (chociaż jako ciekawostkę podam, że wiersz miał składać się z dwóch wersów, ale nie mogłem się powstrzymać :D) ciepłe pozdrowienia, jak zawsze :)
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja wcale się nie dziwię :D
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co mnie niezmiennie i niezmiernie cieszy od zarania, naprawdę :) chociaż nie rozumiem dlaczego akurat ten, ja go, tu szczerze mówiąc, przewrotnie i cynicznie na ścięcie dałem ;) a co do tych zdrad, gdzie indziej - credem bym tego nie nazwał - tak to bezpiecznie ujmę :) pozdrawiam ciepło Adam
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chciałem, sorry ;) od manifestów nas Panie broń! od gorzkich żali również, ale wskazywałbym raczej to drugie dzięki :)
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklepane fajne jest ;) w końcu z nim trza się użerać ;) dziękuję pięknie :) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Może być, raczej. Pozdrawiam. Stefan.
adam_bubak Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej akceptuję :D pozdrawiam Adam
Wilcza Jagoda Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 a poeta pisze, bawi się słowem, dopisuje, odpisuje, miłuje, zdradza siebie i poezję, nie mówiąc o kobiecie, normalka, wszak to poeta:P Jemu wolno, nawet, gdy brzmi to dziwnie:))) siekłaniam Poecie:) Jagoda z Wilka
adam_bubak Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale że niby mnie? ;) no to się odkłaniam uprzejmie :) a tam wolno! :D dzięki
Agata_Lebek Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno nie czytałam wiersza z "nerwem", a lubię bardzo. Ten jest taki jak lubię ;) I neeeeed to "sleep" - Archive, słucham 25 raz ;) Genialny.
Rekomendowane odpowiedzi