Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

czy ja mogę odreagować?

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kasiu można się odreagować i zareagować. Jezdem bardzo wrażliwy na korektorów a na czerwone reagujem, jak byk na płachtę. Tę nienawiść do czerwonego już mi Władek Gomułka skutecznie zaszczepił, bo jako mały chłopczyk wymykałem się z białą farbą tuż przed Pierwszym Maja i dziecięcym pismem malowałem na murach hasła typy: precz z Rosją, czy: Polska - Rosja nigdy braty, gdy pomiędzy stoi Katyń! Zabrakło mi czerwonego, ale myślę, że kiedy zacytuję pana Rakoskiego (hm, i pomyśleć, że tylko literki "w" brakuje...), to błąd się sam zaczerwieni. Oto cytat:

"He... najbardziej to mnie rozbawiała (pozytywnie) uwaga o znakach interpunkcyjnych :D Za wiele nie napiszę, bo zbliża się świt, wypadałoby... iść w kimę :D Wielkie dzięki za wizytę, i fajnie, że się podoba...

to miłego zażynania karpia... właściwe, to już jego zjadania :)
----------
Wesołych:

Dnia: 2009-12-24 03:49:21, napisał(a): MARIUSZ RAKOSKI
Komentarzy: 728

Be or not to be"

Czy można umieć angielski nie znając polskiego? Okazuje się, że można.
Po prostu czuję się zażniety... Kasiu, pomóż i dożnij mnie proszę...
Pazdrawlajetsa i nada do starosti... :)

jakoś nie ruszają mnie tu j.w. problemy Twojowe, bo połowy Twojej wypowiedzi nie rozumiem :]
Emil; znudził mi się wątek o mazaku, teraz kręcę inny film, ale fajnie, że byłeś i jakoś odreagowałeś
- sobie..
pa ;)
kasia

edit:
p.s.
palisz, Emil?
umiesz kółka?

Szybko się nudzisz. Nie rozumiesz mojej wypowiedzi? Hm, Kasiu, zaczynam się martwić o Ciebie...
Nie palę, ale kółka umiem puszczać. I inne takie... hahaha
Czyżby jakaś fajeczka pokoju czy w pokoju?
Jaki film teraz kręcisz? Może bym się na plan, na amanta jakiegoś wkręcił?
Może jako dubler w skomplikowanych scenach łóżkowych... hoho,hihi
To lubiem bardzo. Pozdrowienia dla rewolwerowca prosto z krainy scyzoryków. :)

jakoś nie ruszają mnie tu j.w. problemy Twojowe, bo połowy Twojej wypowiedzi nie rozumiem :]
Emil; znudził mi się wątek o mazaku, teraz kręcę inny film, ale fajnie, że byłeś i jakoś odreagowałeś
- sobie..
pa ;)
kasia

edit:
p.s.
palisz, Emil?
umiesz kółka?

Szybko się nudzisz. Nie rozumiesz mojej wypowiedzi? Hm, Kasiu, zaczynam się martwić o Ciebie...
Nie palę, ale kółka umiem puszczać. I inne takie... hahaha
Czyżby jakaś fajeczka pokoju czy w pokoju?
Jaki film teraz kręcisz? Może bym się na plan, na amanta jakiegoś wkręcił?
Może jako dubler w skomplikowanych scenach łóżkowych... hoho,hihi
To lubiem bardzo. Pozdrowienia dla rewolwerowca prosto z krainy scyzoryków. :)

:)

Kurde, obudziłem się dzisiaj jak zwykle już prawie jutro, bo na dobrą sprawę jeszcze nie zasnąłem, ale chciałem tylko sobie odreagować...w odpowiednim miejscu ;)

Czuję się odreagowany i zregenerowany; teraz mogę przystąpić do rutynowej próby dnia codziennego. Dzięki za ten wątek! Jego wartość jest bezsprzecznie niezaprzeczalnie bezcenna ;)
Powaga

sam wiesz, że nic więcej nie chciałam dla Ciebie zrobić, więc wczuwaj się w wątek
- literalnie ;)
pa, Ledwuniu, pa...

Koleżanko! Łaską twoją tak rozległą wysuszony jak śliwka należycie się uraczę, napoję, odbuduję i zregeneruję! Dziękuję!
Zresztą - ja już powiedziałem, że wątek ten mi służy, ale jakże by inaczej być miało, skoro z myślą dla mnie został utworzony?

Więcej nie umiałam jakbyś powiedziała, to bym ci na pewno nie uwierzył, Kasina ;)

sam wiesz, że nic więcej nie chciałam dla Ciebie zrobić, więc wczuwaj się w wątek
- literalnie ;)
pa, Ledwuniu, pa...

Koleżanko! Łaską twoją tak rozległą wysuszony jak śliwka należycie się uraczę, napoję, odbuduję i zregeneruję! Dziękuję!
Zresztą - ja już powiedziałem, że wątek ten mi służy, ale jakże by inaczej być miało, skoro z myślą dla mnie został utworzony?

Więcej nie umiałam jakbyś powiedziała, to bym ci na pewno nie uwierzył, Kasina ;)
masz rację
:D

masz rację
:D

Mam słuszność! Takich słów nie znasz "s ł u s z n o ś ć"; zapamiętaj se :)
!

Mam słuszność! Takich słów nie znasz "s ł u s z n o ś ć"; zapamiętaj se :)
!
se
- łatwe
masz rację
;)

Zachowujesz się jakby to była jakaś nowość; też mi oryginalność; a jaka lekkość! Se teraz pozwoliłaś, nono ;)

se
- łatwe
masz rację
;)

Zachowujesz się jakby to była jakaś nowość; też mi oryginalność; a jaka lekkość! Se teraz pozwoliłaś, nono ;)
zachowałam się pod miarę; to Twoja oryginalość - mnie nie słuchaj, mnie nie przytakuj; jestem nazbyt prostolinijna, nie zrozumiem. muszę lecieć, cześć, Ledwo.
;)

zachowałam się pod miarę; to Twoja oryginalość - mnie nie słuchaj, mnie nie przytakuj; jestem nazbyt prostolinijna, nie zrozumiem. muszę lecieć, cześć, Ledwo.
;)

Leć, nie jesteś tu nikomu potrzebna ;)

HTML nie komentuje wierszów, Almare tylko charaktery od czarnej czcionki ;) -
no, mam problem, bo mi w czytaniu krwisto mymle bardzo, dlatego postanowiłam zakotwiczyć ;)
jak Rakoski nie zmieni mazaka, ja z tego pociągu wysiadam i nie wiem kto zabuli za wilczy bilet, nie dbam to - konduktor i tak był rudy, o!
- aha; dzięki, że mogę :)
ooo, sorki, wypraszam sobie mymłanie wilkamy, bo jak sie wkurze, to pana Rakoskiego zjem! i po bólu!!!!
nie bedzie ani wilka ani czerwonego huda:) czyli Robinhutki :)
siekłaniam kasi,

HTML nie komentuje wierszów, Almare tylko charaktery od czarnej czcionki ;) -
no, mam problem, bo mi w czytaniu krwisto mymle bardzo, dlatego postanowiłam zakotwiczyć ;)
jak Rakoski nie zmieni mazaka, ja z tego pociągu wysiadam i nie wiem kto zabuli za wilczy bilet, nie dbam to - konduktor i tak był rudy, o!
- aha; dzięki, że mogę :)
ooo, sorki, wypraszam sobie mymłanie wilkamy, bo jak sie wkurze, to pana Rakoskiego zjem! i po bólu!!!!
nie bedzie ani wilka ani czerwonego huda:) czyli Robinhutki :)
siekłaniam kasi,
się nie ma się co żreć - pożerać się najwyżej, ale nie kanibalić ;)
pozdrówki kasine dla Jagódki :))