Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 jeśli już wypieram zbędne troski zaczynam pieścić odrzucenie którym jestem obrzucany sam obrzucam co za symbioza winy perfumuję żeby na zewnątrz uciekły plażą spalając się daleko w ciepłych krajach daleko ode mnie byle szybko nie lubię długich pożegnań rozczarowanie doprowadzam do czaru powietrze wbija się w oczy przechodniom jakby gwoździe próbować wbić w wodę tak w zasadzie zło nie istnieje wystarczy że my istniejemy lulając świat na genitaliach i pieniądzach zaczyna się moja działka panorama odwagi od bycia do odbycia krok w krok dochodzę hoduję ten życiowy orgazm nie skończy się dobrowolnie odbywam się na żywo emitując fakty pozory pretensje podniecenie obawy siadam pośród ciebie i mnie wśród was i nikogo więcej obserwuję demolkę
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Tak, każde pokolenie myśli podobnie, spogląda na świat i stwierdza: oto "panorama odwagi od bycia do odbycia"! "Demolka", może być każda inna, ale jednak demolujemy! Ciekawy wiersz, z przyjemnością i zainteresowaniem przeczytałam. Pozdrawiam serdecznie - baba
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 zdemolował mnie ten wiersz; czuć pałera buntu/młot pneumatyczny gruntu. okropny tytuł/wymowny tytuł - widzę, że zmieniłeś tytoń ;) kółka potrafisz? ciepłego wieczoru :) kasia.
Magda_Tara Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 krok w krok dochodzę do siebie ten życiowy orgazm nie skończy się dobrowolnie odbywam się na żywo emitując fakty pozory pretensje podniecenie obawy siadam pośród ciebie i mnie wśród was i nikogo więcej :))
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pokolenie za pokoleniem coraz to zaślepione / grunt to kretowisko / dzięki za odwiedziny / pozdrawiam t /
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że tak go odebrałaś / tytoń zmieniłem ;) kółka potrafię :) pozdrawiam i życzę równie ciepła i zdrowia / t /
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za zabranie do siebie ;) pozdrawiam t /
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Tomek , szczerze ? Geni...alne raczej nie . Geni...talne może tak . Bardziej zwykłe wyrzucenie z siebie bólu egzystencji niż wiersz. Ale nie każdy chmiel to od razu piwo . Nawarzysz coś jeszcze ?
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. warzę / dzięki za szczerą krytykę / przyjmuję / pozdrawiam t /
adam_bubak Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grzęźnie się na nim i to od samego początku i nie podoba sie - organicznie mi sie nie podoba - i nie ma w tym odrobiny oburzenia, odrazy itd. po prostu nie trafia bywało lepiej pozdrawiam Adam
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bywa / przyjmuję / pozdrawiam t/
kuba skawa Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Peel ma jakieś kłopoty z sobą (świat nie ma tu nic do rzeczy) i "sprzedaje" je w sposób mało interesujący. Wystarczy posiedzieć godzinę w jakiejś knajpie i takich "demolek" , można wysłuchać całe wiadro ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjmuję i pozdrawiam / t
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 pamiętam z W, teraz wczytuję się w zamyślenie: "wydalin" bywa dużo po "roztroju"...to widać i czuć, ale czasem "przeczyszczenie" dobrze robi...a peel się pozbiera... mam taką nadzieję serdecznie i ciepło Tomku :) Krysia
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krysiu / peel się zbiera i się pozbiera ;) pozdrawiam t /
Rekomendowane odpowiedzi