Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 tu wyprzedaż tam promocja kuszą półki wabią ceny nęcą światłem i muzyką może coś kupimynikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj bary budki i fast foody szybko tłusto byle jako hamburgery frytki kawa wrzucimy coś na ząb nikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj specjalista za pół roku więc cierpliwy bądź pacjencie choć „bóg zapłać” szepce znachor kilka baniek pęknienikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj nic za darmo gdzie się ruszyć płacić przelać łożyć stawiać nawet jak ci zbrzydnie życie ktoś powie – a taca?nikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Fajnie, ciekawie z dowcipem i takie wiersze lubię. pozdr.
Don_Kebabbo Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 No a państwo nie pomogo: Zarabia się trudem By dostać móc za to Bez, rzekę, ogródek Kopanie łopłatą Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj :))))))))))mój ten wierszyk jest poniekąd jaja w sam raz na zamówienie: na pisanki na kraszenie już niedługo jeszcze chwilkę do wazonu bazi kilka buziak! taka piosenka, że ach! śpiewałam we warstacie! ;))
Anna_Para Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Śpiewałam z Wami we warstacie! Tara się nie pogniewa, że ją cytuję! Podobasie dwa! Para:)
Magda_Tara Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) nie pogniewa się o nieeeeeeeee i buziaczkuje cie! :)))))))) i BABE!
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjemnie odczytać taki komentarz, dziękuję za czytanie, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby dostać: "Bez, rzekę, ogródek Kopanie łopłatą", bo niektórzy, to doczekają tylko łopaty! Trzeba jednak brać życie na wesoło, dziękuję za czytanie i ładny wierszyk, pozdrawiam serdecznie - baba
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak, był i sie obrabiał! A w refrenie ukryte są TARY! Bo to bachuTARASZKI! Przypomniałaś mi, że te jaja nawet na czasie, za miesiąc wszak Święta! Ja zwykle jaja maluję w obierkach cebuli i potem wyskrobuję różne różności. Dziękuję Magdusiu za czytanie, słowa i wierszyk z malowankami, kraszankami i baziami! Ściskam - baba
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śpiewałyśmy, a jakże! Cieszę się, że ponownie, dziękuję, uściski - baba
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) nie pogniewa się o nieeeeeeeee i buziaczkuje cie! :)))))))) i BABE! Ot, Tara, Para i baba; buziakują, podśpiewują i cytują się! Gdzie bab jest chmara, tam Para i Tara! Cmoki - ba!
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 No niestety Babo Wkurzona - od jakiegoś czasu żyjemy juz w kraju, w którym rzadzą pieniądze. Ja pamiętam jeszcze czasy, kiedy zamiast pieniędzy dostawało sie Bilety Narodowego Banku Polskiego - nie wiem dlaczego - ale niektórzy wciąż tęsknia za tamtymi czasami ... a może wiem ? M.
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno wiesz, Liryczny! Jednym kura znosi, drudzy kurę muszą znosić, trzeci maja plecy a jeszcze innym podrzuca się zgniłe jajo, dla hecy! Dzięki za czytanie i słowa, serdeczności - baba
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 OK! Babo Przenikliwa - wiem dlaczego czasem tęsknie, bo wtedy .... dziewczyny były inne? Nie, to mit - po prostu chyba nie miały wtedy aż tylu pokus, żeby tak szybko nie dorosnąć. A ja też się jeszcze na to nie zdecydowałem :)) M.
kuba skawa Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Babo, kabaret nam więdnie a ty się gdzieś na orgu, po kątach chowasz... :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Ajajaj, dziękuję za śpiewny wiersz :) Pozdrawiam serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za to rosną gdzieś pałace dla urzędów marmur szkło a gdy dzieci z głodu płaczą zabrać matkom ot i co bo w placówce cztery koła a rodzicom zero null ta głupota w niebo woła lecz nie widzi żaden ciul nikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj i tak dalej... pozdrawiam Jacek
Baba_Izba Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Apetyt na życie! Chwali się, to odznaka młodego usposobienia, decyduj się, decyduj, bo kobiety mądrzeją z wiekiem, wiedzą czego chcą! Ja sobie już śpiewam :"gdzie się podziały, tamte pywatki..." i "kochać, jak to łatwo powiedzieć... ", Ty pewnie jesteś na etapie "dziewczyny lubią brąz.."? To miłe, że z Tobą można sobie pogwarzyć na różne tematy! Dzięki, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo ja się tylko wokół dobrego towarzystwa kręcę, ja sama jestem lichutka! Miło mi, dziękuję za czytanie i wpisanie się, tary - mary, tak mi graj! Serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ, bardzo, bardzo proszę! Miło mi, że zechciałaś i miałaś czas zajrzeć do bachutaraszki, dziękuję, serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi