MaKrSk Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 ogórkowy sezon zamyśleń literówki kreskówki plecione fotele słuchał nadciągającego pomruku przycupnięty na werandzie zachodzącego życia swoją radością zarażał biegające wokół wnuki nie strofował nie pouczał wnikliwy obserwator pomyślałby na cóż życie fotelowego bezruchu kiedy zamknął powieki nieprzemijającego snu przeszedł dreszcz...?
Magda_Tara Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 lubię pisać i myśleć o moim dziadku :)) twój wiersz bardzo mi się podoba wspomnieniówki zawsze wzruszają w kwestii formalnej - zostawiałabym "Dziadek" jedynie w tytule a zaczęłabym od razu "ogórkowy sezon" :)) ale to Twój wiersz
MaKrSk Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 dziękuje za komentarz oczywiście poprawiłem
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 najmocniejszy poetycko akcent to pierwsza zwrotka , dalej - gorzej . Ale zadatki są ! : -)
Pan_Biały Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 wiersz osobisty więc niech sam się broni pozdrawiam r
kasiaballou Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 sentymentalne wypominki raczej wyszły, ale doceniam intencje - powodzenia w następnym :) kasia.
MaKrSk Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Wypominki - forma modlitwy błagalnej za zmarłych, polegającej na wyczytywaniu ich imion." więc nie kumam jednakże dziękuję za komentarz. M.
kasiaballou Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Wypominki - forma modlitwy błagalnej za zmarłych, polegającej na wyczytywaniu ich imion." więc nie kumam jednakże dziękuję za komentarz. M. będziesz googlował każdy koment, czy tylko moje? przecież wiadomo oco cho; projekcja wspominkowa, lepiej? pozdrówki ;) kasia.
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 zastanawia mnie wielokropek i pytajnik w utworze, w którym, poza wzmiankowanymi, nie ma śladu interpunkcji. myślę, że należałoby coś z tym zrobić w te, albo wewte ;), ale to Twój wiersz :) pozdrawiam
MaKrSk Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak właśnie w tym miejscu ...? jedna interpunkcja ja widzę w niej sens ale zastanowię się może pozostawię ... sam lub ? sam... hm? dziękuję za komentarz M.
Rekomendowane odpowiedzi