Jakob Polan Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie ma zbrodni, bez kary, Miłości, bez ofiary, Szczęścia, bez Boga, Przyjaźni, bez biedy. Czy to szczęście, czy niedola, Kochaj Boga duszo moja. W nim trwaj duszo moja. Miłość, Szczęście, Przyjaźń, Trwoga. Czym by były bez Boga?! Czy to za dnia, czy też w nocy, Czy na wozie, czy pod wozem. Bądź mi zawsze mą Ostoją, Bądź mi drogą Odkupienia, Panie mój i Boże.
Wanda Szczypiorska Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Po pierwsze: To nie jest odpowiednie miejsce do zamieszczania wierszy. Proszę je przenieść tam, gdzie się zamieszcza poezje, chociaż poezja, to zbyt wielkie słowo. Po drugie: Moje sąsiedztwo, zdeklarowanego bezbożnika sciągnie na pana jeśli nie karę boską to napewno złego ducha.
Jakob Polan Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ja się nie wtrącam w Pani poezje.
Wanda Szczypiorska Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Pan chyba sobie nie zdaje sprawy czym jest portal literacki. Tu zamieszcza się swoje utwory po to, żeby ktoś inny się wtrącił i ocenił. A w tym dziale zamieszcza sie PROZĘ. Niech Pan go nie zaśmieca
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No muszę się zgodzić z "koleżanką", to nie miejsce na tego typu dywagacje (polecam: poezje dla początkujących :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi