łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 gdybym mógł dotknąć sięgnąłbym po dłoń na początku obcą budując ostrożne zaufanie oswajałbym niewinnie jak dziecko chciałabyś może zaraz dotknąć mojej twarzy zrobiłbym to pierwszy po co masz próbować jak smakują łzy chcę poznać twoje rysy na pamięć zasypać dotykiem uspokoić niesforne kosmyki
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 i jeszcze że wkleję tutaj, taka odskocznia dobrze mi zrobi. To jest hard core. Zdrówka!
JacekSojan Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 podchody do panienki? - ale jaka panienka pójdzie za beksą (łzy); sentymentalna tandeta; J.S
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Witaj, Jacku, wiedziałem, że zajrzysz, bo Ty w gruncie rzeczy lubisz takie wiersze. Zdrówka!
Bea.2u Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 "dłoń oswajałbym jak dziecko" ?? a jak się oswaja dziecko?? do czego się oswaja dzieci?? za stara chyba już jestem -minus !
H.Lecter Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Dozwolone do lat 16... Mam sentyment do takich klimatów ale literacko - słabo...
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nigdy nie miałaś kontaktu z małym dzieckiem, które dłoń dorosłego traktuje jak obcy wielki świat i powoli się z nim oswaja. Albo rzeczywiście starość. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co ja się będę tłumaczył - i z kobietą i czasem z mężczyzną trzeba czasem jak z dzieckiem. Dziękuję za poważny komentarz. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, że mój liryk nie działa. Zdrówka!
Fly Elika Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 To dlaczego najpierw w wierszu dziecko, a potem mówisz o wierszu hard core?
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie napisałem o wierszu że hard core?
Fly Elika Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj Wklejenie go tutaj to hard core, odskocznia od pochwał w warsztacie i powrót do pionu. To nie o wierszu. Wiersz to delikatnie zmysłowy liryk o uczuciach. Myślałem, że to oczywiste. Zdrówka!
Fly Elika Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj Wklejenie go tutaj to hard core, odskocznia od pochwał w warsztacie i powrót do pionu. To nie o wierszu. Wiersz to delikatnie zmysłowy liryk o uczuciach. Myślałem, że to oczywiste. Zdrówka! Może nie tyle od pochwał ile od lizusostwa i ślepego wzajemnego adorowania, a przy tym interesiki, to jeden z minusów warsztatów, oprócz jakichś tam coraz mniejszych plusów Ten wiersz jest zmysłowy i uczuciowy. Jeśli powrót do pionu :) to to mi nie bardzo pasuje, albo nie wiem o co w tym chodzi?chcę poznać twoje rysy na pamięć zasypać dotykiem uspokoić niesforne kosmyki
Fly Elika Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj Wklejenie go tutaj to hard core, odskocznia od pochwał w warsztacie i powrót do pionu. To nie o wierszu. Wiersz to delikatnie zmysłowy liryk o uczuciach. Myślałem, że to oczywiste. Zdrówka! Może nie tyle od pochwał ile od lizusostwa i ślepego wzajemnego adorowania, a przy tym interesiki, to jeden z minusów warsztatów, oprócz jakichś tam coraz mniejszych plusów Ten wiersz jest zmysłowy i uczuciowy. Jeśli powrót do pionu :) to to mi nie bardzo pasuje, albo nie wiem o co w tym chodzi?chcę poznać twoje rysy na pamięć zasypać dotykiem uspokoić niesforne kosmyki
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wklejenie go tutaj to hard core, odskocznia od pochwał w warsztacie i powrót do pionu. To nie o wierszu. Wiersz to delikatnie zmysłowy liryk o uczuciach. Myślałem, że to oczywiste. Zdrówka! Może nie tyle od pochwał ile od lizusostwa i ślepego wzajemnego adorowania, a przy tym interesiki, to jeden z minusów warsztatów, oprócz jakichś tam coraz mniejszych plusów Ten wiersz jest zmysłowy i uczuciowy. Jeśli powrót do pionu :) to to mi nie bardzo pasuje, albo nie wiem o co w tym chodzi?chcę poznać twoje rysy na pamięć zasypać dotykiem uspokoić niesforne kosmyki Powrót do pionu, aby się za bardzo w tych zachwytach nie rozpłynąć. Komunikacja to chyba nie jest moja najlepsza strona. Zresztą, Tobie też Eliko podobał się w warsztacie. Teraz już nie? Zdrówka!
Fly Elika Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie tyle od pochwał ile od lizusostwa i ślepego wzajemnego adorowania, a przy tym interesiki, to jeden z minusów warsztatów, oprócz jakichś tam coraz mniejszych plusów Ten wiersz jest zmysłowy i uczuciowy. Jeśli powrót do pionu :) to to mi nie bardzo pasuje, albo nie wiem o co w tym chodzi?chcę poznać twoje rysy na pamięć zasypać dotykiem uspokoić niesforne kosmyki Powrót do pionu, aby się za bardzo w tych zachwytach nie rozpłynąć. Komunikacja to chyba nie jest moja najlepsza strona. Zresztą, Tobie też Eliko podobał się w warsztacie. Teraz już nie? Zdrówka! teraz już się dowiedziałam i jak dla mnie to z powodu tej komunikacji na zachętę dla subtelnego ośmielenia dam + Pozdrawiam
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powrót do pionu, aby się za bardzo w tych zachwytach nie rozpłynąć. Komunikacja to chyba nie jest moja najlepsza strona. Zresztą, Tobie też Eliko podobał się w warsztacie. Teraz już nie? Zdrówka! teraz już się dowiedziałam i jak dla mnie to z powodu tej komunikacji na zachętę dla subtelnego ośmielenia dam + Pozdrawiam Dziękuję Eliko, jest mi bardzo miło. Zdrówka!
Agata_Lebek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 po co masz próbować jak smakują łzy Te dwa wersy skutecznie mnie zniechęciły do wiersza.
Rekomendowane odpowiedzi