HAYQ Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięgi Jaguś - Wildżyco, deraz to i bociągajądzy jezdem ;)) Słonedżgo się brzyda i wiosenga, Jag najbardziej :) Pozdrawiam... aaajecha....!!! noto ja nato życze zdrowia i bezkata ra jumnie dziś słoneszko pyło, slem je do ciebie ;) Dzięki Stasiu, Słoneczko Pomorze pewnie zalało pięknie dziękuję jeszcze raz. I Tobie też zdrowia życzę :)
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 HAYQ powiadają, ze zdrowie nie idzie w parze z rozumem, :))) słonecznie dziś też :) wysyłam do Ciebie :)))
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 No i co Ty wyprawiasz z językiem? 日本語うなずく (w tłum. Japoński Unazu) Pozdrawiam słonecznie :)
HAYQ Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pięknie, nie dość, że chory i (zazwyczaj) biedny, to jeszcze i głupi. Pięknie ;) Dzięki Stasiu ponownie, również słonecznie :)
HAYQ Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja, z językiem? no tak, pewnie to samo co telewizja ;)) dziękuję Alicjo za odwiedziny. A tu o rzeczonej tv: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=--1ycAifHYo&NR=1
Rekomendowane odpowiedzi