bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 mogiły wyrastają jak kwiaty po ulewie ileż w tobie podłości zbuntowana niewiasto od zarania świata utrapienie umysłów zatańczę białe tango przedostatnia kochanko kim będzie ostatnia?
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Bestio super wiersz z jajami aż gębę rozdziawiłam dodałam do ulubionych. ,, zatańczę białe tango przedostatnia kochanko kim będzie ostatnia?,, - oby nie zbuntowana i podła. Pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadwigo miło Cię widzieć, dziekuję za tak miły komentarz, kim będzie ostatnia? Sam nie wiem jednak może będę nosił różowe okulary:):):):), więc pewnie każda będzie urocza:):):):) szacuneczek be
andrius Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 widze ze masz jakiś poziom co jakiś czas wiersz i to bd dobry ;]
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 fajny tekst i skłania do refleksji... mi to ta ostatnia z kosą tuż przed oczyma wyrosła, Bestio właściwie to czemu ONA, ja tam wolałabym by mnie ostatni całował ON - mężczyza, a nie jakaś tam starucha ;))) a ostatni może też być rogaty... no to zakręci ogonem i w kominku zawsze będzie płomyk, nastrojowo, ciepełko ;)) pozdrawiam serdecznie - Jola
krzysztof marek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 zdecydowanie. jak na bestię przystało ;) pozdrawiam serdecznie!
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrius miły komentarz aż mnie zaszokował, wiesz staram się pisać zawsze inaczej ale czy wychodzi? dziękuję za komentarz i odwiedziny szacuneczek be
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu za wyczerpujący komentarz , lecz aby z Tobą polemizować napiszę tak: ,,Motto kobiet" Szatan nie jest straszny, gdyż jest ogoniasty:):):):):):) jednak ja piszę o ostatniej kochance, jaka będzie? dziekuję za odwiedziny i komentarz,ba Ty napisz o ostatnim kochanku:):):) szacuneczek be
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzysztofie dziękuję za ,,zdecydowanie jak na bestię" serdeczne dzięki za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 a wiadomo, który to ten ostatni o moim mężu... o tym wyśnionym... co nocą wiersze mi składa... o tym pierwszym co będzie ostatnim... J...
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwszy i ostatni piszesz Jolu, jak Homer o Penelopie, więc niech tak pozostanie i szczęścia życzę szacuneczek be
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Znów interesujący wiersz, zatrzymuje na dłużej, podoba mi się! Przedostatnia - zaprosi do białego tanga, a ostatnia? Kto wie? To czekanie i niewiadoma, ma swoje dobre strony! Serdecznie pozdrawiam - baba
stokrotki w rosole Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ ci się trafił temat, bestyjo. Ostatnio zaskakujesz mnie swoimi przeżyciami i wierszami:) Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu za wyczerpujący komentarz , lecz aby z Tobą polemizować napiszę tak: ,,Motto kobiet" Szatan nie jest straszny, gdyż jest ogoniasty:):):):):):) jednak ja piszę o ostatniej kochance, jaka będzie? dziekuję za odwiedziny i komentarz,ba Ty napisz o ostatnim kochanku:):):) szacuneczek be jasne już możesz czytać :))) kolorowych snów - Jola
Magda_Tara Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 jak dobrze nie wiedzieć :)) dobry wiersz, bestio :)
Pan_Biały Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 pozwolę sobie odpowiedzieć na zadane pytanie? wszystko wskazuje na największą sexbombę - śmierć ciekawie jest pozdrawiam r
bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Izo skoro Ty mówisz, ze interesujący to mnie cieszy Twoja opinia dziękuje za tak przychylny komentarz, jak wizytę szacuneczek be
bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ ci się trafił temat, bestyjo. Ostatnio zaskakujesz mnie swoimi przeżyciami i wierszami:) Pozdrawiam. witaj Stokrotko, jak ,,zaskakujesz" takie słowo cieszy, że to nie monotonia twórcza:):):):) dziękuję za wizytę i miły komentarz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu za wyczerpujący komentarz , lecz aby z Tobą polemizować napiszę tak: ,,Motto kobiet" Szatan nie jest straszny, gdyż jest ogoniasty:):):):):):) jednak ja piszę o ostatniej kochance, jaka będzie? dziekuję za odwiedziny i komentarz,ba Ty napisz o ostatnim kochanku:):):) szacuneczek be jasne już możesz czytać :))) kolorowych snów - Jola Witaj Jolu szybko piszesz , a poczytam zresztą lubię Twoje wiersza maja wewnętrzny urok szacuneczek be
bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło Magdaleno za tak przychylna słowa z Twoich ust, gdyż cieszą dziekuję za wizytę i miły komentarz szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi