Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 jeśli już wypieram niepotrzebne troski różnego pokroju syfy których smakowałem zaczynam pieścić odrzucenie którym jestem obrzucany sam obrzucam co za symbioza winy perfumuję żeby na zewnątrz uciekły plażą spalając się daleko w ciepłych krajach daleko ode mnie byle szybko nie lubię długich pożegnań rozczarowanie doprowadzam do czaru powietrze wbija się w oczy przechodniom jak kawałki dzielących nas szklanych ścian tak w zasadzie zło nie istnieje wystarczy że my istniejemy lulając świat na genitaliach i pieniądzach zaczyna się moja działka panorama odwagi od bycia do odbycia krok w krok ten życiowy orgazm nie skończy się dobrowolnie odbywam się na żywo emitując fakty pozory pretensje podniecenie obawy siadam pośród ciebie i mnie wśród was i nikogo więcej obserwuję demolkę
HAYQ Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 ot bytem wypróżniony nie stawiam na rodzynki miast jednej całe strony w zero jedynki ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. intrygujące podsumowanie ;) dzięki cokolwiek miało to znaczyć / pozdrawiam t /
HAYQ Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. intrygujące podsumowanie ;) dzięki cokolwiek miało to znaczyć / pozdrawiam t / słowo, że nic złego :) - może coś zamiast "byłem, czytałem" Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 ................. zrzuć swą troskę na Pana a Cię pocieszy, J. serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno głęboka Twa sugestia / przemyślę pozdrawiam / t
Magda_Tara Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 łuuuup pierdyknęło ;D nie lubię takich wierszy :P znaczy się, dobrze jest zatem :))))))))))
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za równowagę opinii ;) pozdrawiam t /
Magda_Tara Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))) wszak żem TARA! równoważę ;)))
Rekomendowane odpowiedzi