bazyl_prost Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 rysują się nowe zapachy toksyny poszły w niebyłość nuty winne... i kwaśne między bytem a prawdą my w stanie nieważkości jak pnącze spowija nas chemia w mroku zjawia się światła klimat
Anna_M. Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ostatni dwuwers zgrzyta rytmicznie a ogólnie - subiektywna impresja
Baba_Izba Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Podoba mi się myśl zawarta w wierszu, może jednak bez wielokropka, puenta w tym rodzaju: "glob zarasta chemii pnącze zagubił się w mroku klimat" To tylko przestawione nieco Twoje słowa, nie jestem pewna, czy oddają sens, który chciałeś im nadać. Serdecznie pozdrawiam - baba
M._Krzywak Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja mam o tyle dobrze, że nic z tego nie rozumiem :) Ale o to w sztuce chodzi. Pozdrawiam
filemon Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 jak pnącze spowija nas chemia - to ładne reszta nie wiem pozdrawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 przekaz niejasny dla czytelnika /może tylko w mojej osobie/. Pozdro :)
bazyl_prost Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zainspirowałem się feromonami kontaktowymi z czyjegoś wiersza, i napisałem to nie płacząca ekologia, ogólne podsumowanie zjawiska z próbą uniknięcia tematów nie na temat,ogólnie
kuba skawa Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 zapachy toksyny nuty winne... i kwaśne między nami a prawdą jak pnącze spowija nas chemia w mroku zjawia się światło Tak bym to widział. Zaiskrzyło od pierwszego zapachu... ;) P.S. Wielokropek obowiązkowo... :)
Baba_Izba Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zainspirowałem się feromonami kontaktowymi z czyjegoś wiersza, i napisałem to nie płacząca ekologia, ogólne podsumowanie zjawiska z próbą uniknięcia tematów nie na temat,ogólnie No i pudło (z mojej strony!)! Drepczę dzisiaj za Kubą, ale on jest dobry, chyba trafił w "dziesiątkę"?! Jedyne, co ewentualnie do zastanowienia jeszcze, to "nami" i "nas" Ba!
bazyl_prost Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kubo , nie chcę już się borykać , my z prawdą...którą i jaką, trawię świat wydając z siebie subtelne energie, trochę zmieniłem żeby oderwać od prawdy której nie nazywam prawdą
teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 w mroku zjawia się światła klimat + jej korale = miłość? serdecznie :) Krysia
zimna farba Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 po przeczytaniu wiersza mam kwaśną minę nic nie rozumiem począwszy od tytułu pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimna farbo to proste jak życie albo fizyka kwantowa
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 jak pnącze spowija nas chemia - poetycka perełka ...
Rekomendowane odpowiedzi