teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 nieskora do snu czerwień jabłek zakazany zapach w tle kalendarz otulony ciszą gubi samotność ile jeszcze pustostanów bez kwitnienia jak odnaleźć panoramę szczęścia do syta nakarmić głód z daleka na przekór fatum pozrywam pęta na zielonych światłach wyjdę z siebie z tobą zakwitnę świętem
Bernadetta1 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 taki otymistyczny Krysiu:)...zakonczenie tez fajne , obiecujace;)...usciski:)Beata
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopóki optymizm, wszystko możliwe :) dzięki serdeczne :) cieplutko pozdrawiam Beatko - Krysia
gamini1 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Bardzo ładnie. Nie mam uwag warsztatowych. Jestem za mały. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "za mały"? nie przejmuj się... hehe, ja też mam "metr w kapeluszu" :)))) dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
krzysztof marek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 powiem Tobie Krysiu, że optymizm jaki wylewa się z Twoich wierszy jest zaraźliwy. naprawdę!z tobą zakwitnę świętem myślę że to nie jest obietnica ani przyrzeczenie. to stwierdzenie oczywistości! pięknie! pozdrawiam bardzo ciepło :)))
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 tak...pod. lir. odpowiada sam sobie zamyślenie i refleksja pozytywna J. serdecznie Krysiu
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "zaraziłeś się"? czyli działa jak "dobry" wirus? :) w takim razie mogę z czystym sumieniem wylewać, rozlewać i rozsiewać...i zarażać optymizmem :) puenta? tak! pl już wie, więc tylko stwierdza fakt. dziękuję Krzysiu "zarażony" optymizmem:):) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak pozytywne to ok :) dziękuję Judytko, ciepło pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 jak Ty pięknie umiesz kochać... :)) też tak chcę :*
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy kochać chcesz toś już o krok od tego napisz mu czuły wiersz i stań się muzą jego zdobędziesz pana w mig lepkością swoich werszy poślij mu echo/serca rytm miłości tej najpierwszej :):) dziękuję Taruś :):) Buziak!
Monika Lew Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 podoba mi się szczególnie te dwie ostatnie strofy ;) myślę, że to czego chcemy osiągniemy na przeór wszystkiemu jeżeli będziemy tylko odpowiednio na to patrzeć ;) Pozdrawiam ;)
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Monika. Jesteś tu po raz pierwszy, tym bardziej miło Cię gościć. Cieszę się, że Ci się podoba wiersz i że wzbudził refleksję. Dziękuję. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia Zapraszam częściej :)
Anna_Para Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak uroczo! Fajnie tak akurat przed św.Walentym:) Pogodnie i pozytywnie Krysiu! Dwa podobasie ode mnie:) Para:)
bestia be Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak zawsze bardzo lirycznie , nic nie pozostaje nawet dodać, podoba się szacuneczek be
andrejch Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 co ty chcesz tu zmienic wg mnie wszystko dobrze jest ;] :)
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. św. Walenty taki odświętny do roku raz poza tym pas Grunt to dobry humor! Ja go mam, więc Ci dam, już nie od dzisiaj żartownisia - Krysia :):) Buźka!
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ufff, a myślałam, że cosik dodasz...dobra, skoro "podoba", to cała przyjemność po mojej stronie, a Tobie serdeczne dzięki :):) serdeczności i ciepełka - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to właśnie miło usłyszeć :) dziękuję Andrejch (czy to znaczy Andrzej?) :):) serdecznie i ciepło - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi